obycajna Indulona na tvar...ano ci nie?

Príspevok v téme: obycajna Indulona na tvar...ano ci nie?
indulonka

ahojte...mam trochu problem s akne a preto sa natieram roznymi specialnymi kremami na akne. Mam ale taky pocit, ze tie mi stale tvar vysusuju-cim sa tvoria aj vrasky a plet je taka mdla. Pocula som taky nazor, ze najlepsie je pouzivat normalne obycajne maste a plet hydratovat. Myslite ze by mohla byt aj Indulona? Aj ked je urcena skor na ruky...nemoze mi to skor uskodit v tom, ze sa mi vyrazky budu viac tvorit? Nemate skusenost?

smejko0055

keď ti mám poradiť, tak ja som chodila na kožné, tam mi dávala doktorka rôzne krémy, kupovala som si výrobky od výmyslu sveta, všetko možné, ale aj tak to nepomohlo. Chodila som aj pravidelne ku kozmetičke. Nakoniec som prišla do určitého veku (už si nepamätám presne) ale akné zmizlo. Vlastne stále ho tak trochu mám, ale už mi to ani nevidno. Ale musím aj tak pravidelne chodiť ku kozmetičke. Jedine čo som tým dosiahla je, že som mala veľmi mastnú pleť a vplyvom tých krémov, čo ju vysušovali teraz mám suchú a musím si kupovať krém na suchú pleť. Tot je moja skúsenosť

Lettynka

indulonka...zaklad je rano a vecer cistit plet pletovym mliekom a vodou..ak ti dala ten krem kozna a nerobi ti dobre povedz jej to..tie podkozne vyrazky sa ti robia casto a vela??...a pred zacatim pouziovania hak si mala aku plet?..to sa neda takto povedat jed to nevidim....a chodis aj ku kozmeticke??

indulonka

ano, rozmyslala som aj nad tym helicobacterom. Citala som si priznaky ale az tak na mna nesedeli, kazdopadne predsa len to vyskusam. Mozno je cely problem zakoreneny vtom a nejake preliecenie by mohlo pomoct. Ked nie, tak to bude este asi beh na dlhu trat... Kazdopadne dakujem za rady a nazory.

jajka001_

ja som tiez nemala akne v mladosti az na par vyrazok, akne som dostala ked som prestala kojit dieťa, v 27. inak som si vsimla ze praveze v tomto veku to viac prepukne taka tazsia forma...moze to byt tym mliekom, mliecnymi vyrobkami, aj ked, obmedzila som a efekt som nevidela, mne robi zle len cokolada, cize stuzeny tuk zrejme...ale aj tak si myslim ze to bolo hormonalnymi zmenami v tele...inak sa stravujem viac menej zdravo...ja som zacala potom uzivat Diane35, teraz je to asi rok a pleť mám čistú. ale ktovie co bude ked prestanem uzivat...vraj sa to vrati, no dufam ze nie. inak neviem, v com by mohol byt problem, som zdrava, aspon nic o com by som vedela...

indulonka

pouzivam Chloe-to mi odporucila doktorka. Aj zihlavovy caj obcas pijem. Prave tym, ze mam to akne, mam aj ja celkom citlivu plet. Inac akne som nemala vobec do 18. Az potom mi to zacalo...Co je podla mna nezvycajnejsi pripad ako ked zacne akne v puberte. Neviem kde by mohla byt ta pricina. Rozmyslam aj nad testami na nejaky zapal v tele. Je nejaky taky vseobecny test?

jajka001_

skus aj zihlavovy caj
hm no ja makeup malokedy pouzivam , uz aj preto, ze mam citlivu plet, takze ja ti toho vela neporadim, ale ked, tak skor prirodnejsie veci, skus si oplachovat tvar repikom, a aku hak pouzivas?

indulonka

jajka...ano jasne, chodim ku koznej-od nej mam ten Skinoren kt. ale dost vysusuje a ten roztok. Dala mi naposledy vzorku jedneho kremu na citlivu plet, hypoalergenny a neviem aky-dala som si ho a mala som na tvari velke cervene flaky-pricom znacka je jedna z tych drahsich. Drahym veciam uz davno neverim ale ked mi to dala kozna tak som dufala...Ja sa musim natierat lebo pouzivam aj make-up vacsinou a mam taku nerovnaku plet. Ked ju v noci vysusujem, mam potrebu ju cez den aspon niecim natriet. Neviem ci sa mozu udavat znacky kozmetiky ale teraz co pouzivam ten krem, tak ten je zrovna z tych lacnejsich a celkom fajn len sa mi zda ze mam dost vrasok na svoj vek a pripisujem to tym kremo proti akne.
Inak pijem zelene caje, vela vody denne-sladke napoje vobec nepijem a snazim sa vyhybat mlieku.

jajka001_

s kremami je to tazke, musis najst vhodny, pri tom skor chytis alergiu na kozmetiku a z toho dostanes akne. ja napriklad kremy vobec nepouzivam, len v zime tu niveu.