Fetovanie?

Príspevok v téme: Fetovanie?
petrovský

Partnerka má v kabelke,kupelni,pri liekoch v skrynke sekundové lepidlo...dva su otvorené,jedno má doma zatvorené a kupila si dalšie...našiel som ešte niekolko prázdnych tup....na môj dotaz načo to má mi tvrdila,že sa jej uvolnuje zubný mostík a s tým si to lepí....myslíte že hovorí pravdu?

m8cr6

Sekunďák sa nefetuje. Keď tak by už dávno prišla na to, že toluen, riedidlá alebo tech. benzín ju výjdu lacnejšie :D
Naozaj, je to strašné, ale ľudia, ktorí nemajú peniaze na zubára si to takto lepia. Bohužial.....

Marian Oko

podla mna fetuuje ako drak mam stym skusenosti moja starka je na lepidle kazdy den tiez mi klamala ze si lepi blomby a picovinky dajjj ju do ustavu

jaja

Bud je Tvoja partnerka riadne "ťapnutá" ak si sekundovým lepí mostík, čomu velmi neverím, alebo skor Ťa riadne oblbuje.Čím skor prídeš na koren veci, tým lepšie.

chlapp

Tiez som nazoru, ze sekundove lepidlo nema co v ustach ani na zubnom mostiku hladat, vsak je to jed ako svina. Neviem ci ste uz nieco lepili sekunovym lepidlom, ale tie vypary su dusive,nedychatelne a oci od neho stipu aj bez nadychnutia. Myslim ze fetuju sa len take "vonave" latky, ktore tu nechcem menovat ako navod detom...

_

petrovský-ries to!!!! radsej trapas kvoli blbosti,aspon uvidi ze ti na nej zalezi, ako potom riesit uz dost dost horsie veci.

kratas.po-ty si kto? mam pocit ze ta poznam, som si precital viac tvojich prispevkov.. bud mas povahu ako jedna osoba, alebo si to ty.. mas mail??

ethel

možno nefetuje.Skús zalepiť niečo a daj to do vody-povolí.Okrem toho ju upozorni na to,že je to lepidlo v slinách ,teda po užití velmi škodlivé-rozleptáva to vnútornosti.Veď môže dostať rakovinu.

aňa

ja tiez mam z toho,co tu pises,taky pocit,ze asi fetuje.Mal by si sa jej na to otvorene spytat a podla jej reakcie usudis,ci sa tvoje podozrenie potvrdi alebo prides na to,ze je vsetko ok. Na jeden zubny mostik predsa nepotrebuje tolko lepidla.Aspon sa stazuje,ze ju bolia zuby?