Mám depku z vlasov

Príspevok v téme: Mám depku z vlasov
maria15

už dlhý čas sa snažím dopracovať k dlhším vlasom,ale mám ich dosť riedke,skúšam všelijaké vodičky,vitamíny,kožná vraví,že dokiaľ nemám holé miesta,tak je to v pohode.ešte mi teraz začalo aj to jesenné padanie.mne to už fakt lezie na mozog,som z toho veľmi nešťastná.natrvalo mi to zhoršuje psychiku a náladu.

mary-anne

dnes som si kupila ten ricinovy olej v lekarni, na zaciatok 50g. chcela by som si spravit masku na vlasy z neho. ako postupovat spravne? mate nejake tipy na to? a na co vsetko sa da este tento olej pouzit? (myslim, co sa kozmetiky tyka)
dakujem

169/69

Ešte som zabudla mali by tam mať aj vodu s včelou materskou kašičkou,tá podporuje rast vlasov.Veď si to tam nájdeš.

Ja osobne som si dala včera do brezového šampónu propolis a tým som si umyla vlasy.Som zvedavá čo to urobí,potom dám vedieť.

169/69

Nedá mi aby som sa nezapojila do témy.S padaním vlasov mám problém už veľmi dlho,lenže v poslednej dobe mi padajú nie v kusoch ale dokonca v tenkých pramienkoch.A neviem čo s tým,už ich mám asi len polovicu,môj cop je slabých 6 cm.

Mária 15,skús pozrieť www.pleva.cz
osobne s tým nemám skúsenosti ale viem že včielky vedia čo robia.Šampón alebo vlasová voda s propolisom by mala zabrať.

Aspoň tomu verím,manžel je včelár,mám dve deti a odkedy im dávam denne pár kvapiek propolisu nie sú tak často choré.
Starší dokonca nebol chorý tuším tri roky a predtým aj 4 krát do roka.

maria15

mamia:áno,ja som už písala,mám poruchu štítnej žlazy:hypotyreozu.ty máš tiež?a akú?keď berieš tie tabletky na ňu,tak ti to nezaberá proti padaniu?

mamia

maria, ked hovoris, ze nikomu v tvojom okoli tak nepadaju vlasy ako tebe, tak si hovorim, ci to nesuvisi s nejakou poruchou cinnosti stitnej zlazy
mam s tym osobnu skusenost a nijak zvlast to uz neriesim, akurat prirodnym farbenim a zabalmi na prirodnej baze

mnamka257

sorry ale podla mna tie vodicky a podobne bludy nezaberu-to je ako so zvacsenim prs.musis byt iba trpezliva.a co na tom ze mas riedke vlasy-ved aj riedke vlasy mozu byt dlhe, nie??

claudia6

mne takto padajú celé roky,ale nezdá sa mi,že by mi zredli.Umývam si raz do týždňa a dva tri dni po umytí mi padajú menej,ako potom.Tie orechové listy natrháš normálne zo stromu,ja som z mesta a orechové stromy sa všade nájdu.Pokrájajú sa čerstvé,nechajú sa prevariť a vylúhovať asi pol hod.Vlasy sa s tým odvarom opláchnu na záver po umytí a treba pri tom masírovať pokožku hlavy.