ako je to s vypovedou?

datelinka

samozrejme, prava mas rovnake, aj mzdu, ako pocas trvania pracovneho pomeru, pretoze do dkoncenia vypovednej doby tvoj pracovny pomer riadne trva, takze aj pre zamestnavatela aj pre zamestnanca plati stale ten isty zakonnik prace a suvisiace predpisy. :-)

saska_

Mandarinka zaleži od toho ako to vidiš ty, ak ťa nema kto zastupiť a musi si hladať niekoho, tak daj dvojmesačnu ale ak ste na tom v praci tak, že ťa ma kto zastupiť tak daj dohodou trebars aj mesiac pred skončenim ale sa ti môže stať, že ti ju odmietne a povie, že musiš dať dvojmesačnu a sa ti zbytočne predlži ten mesiac až na januar.
Ak ti možem poradiť, že chceš určite v decembri odisť daj radšej teraz tu dvojmesačnu a maš istotu.
Man keď v robote naseru tak dam dohodou týžden pred skončenim a necham to na nahodu či mi to prijme.

datelinka

ja neviem, ako to tebe vyhovuje, ide len o to, ak by si chcela skoncit skor, ako ku koncu roka, dohodou by ste sa mohli dohodnut napr. ze skoncis 15.11. ak chces byt aj tak do konca roka, tak daj vypoved. alebo sa dohodni so zamestnavatelom, ale musis mat istotu, ze pristupi na tu dohodu, lebo ak mu povies v decembri, ze chces ukoncit PP dohodou a on s tym nebude suhlasit, budes musiet dat vypoved a potom ti skonci vypovedna doba az koncom februara :-)

mandarinka2

tak co je teda lepsie?
dat tu vypoved a mam dvojmes.vypov.lehotu, koncim 31.12.
alebo dohodou, k dnu 31.12. a to staci az neskor, ze?

ci je to uuplne jedno???