nobelova cena za mier

bingham

Ach jaaaaj ako lahko sa daju ludia ovplyvnit..., ze uprimny clovek :DDD

vies politika je uplne o niecom inom... a hlavne nie o uprimnosti :))

je to velky biznis....kde hodnota ludskeho zivota nema cenu.....

MariaNNy

Som velmi rada že Obama vyhral tu cenu..pretože si to zasluži.Ludia vedia len mudrovat ale keby ste aspon trošku počuvali čo rozprava tak by ste vedeli že si to zasluži..a okrem toho sa ma zatvorit aj Guantanamo..a stiahnut ma jednotky s Iraku..a nielen to..ale skutočne sa snaží o mier..už len tym čo hovori..aj ked toho ešte nevykonal vela.Je to velmi charaizmaticky uprimny človek..

bublik

ti sibe? sak ja s tym chlapikom suahlasim, asi preto som to sem hodila, nie? a mohli by ste uz sem vsetci prestat montovat tie plienky? to patri inde si myslim.

evicaa

No kiezby to tak bolo. Ja by som oteplenie uvitala, miname nehorazne prachy na kurenie. A je tu zima ako v Rusku. Klima sa meni stale, uz xkrat bola doba ladova, nie je to ziadna novota, keby sa take nieco stalo opat. A ladovce nech sa topia, bude viac vody. Akurat sa tieto zmeny sleduju len poslednych niekolko rokov, co my vieme, ako bolo na Zemi predtym. A tebe bublik zelam, aby u vas bolo dva mesiace minus 25 a budes sa modlit, aby doslo k otepleniu. Je to len obrovska masineria. Tak ako ked ty mrhas vodu, elektrinu a praci prostriedok na plienky. A ked pouzivas zlcove mydlo- kvoli tebe musia kapat kravy. Sama si musis spravit nazor, co je a co nie je. Mna ucil fyziku chlapik, ktory pracoval pre NASA a vravel, ze dostavali granty len na take testy, ktore suhlasili s momentalnou popularnou teoriou, ak sa uz ktosi od masy odklanal, uz na to peniaze dat nechceli. Tak si len nechaj vymyvat hlavu dalej.

bublik

a co satyka domacej sceny, to je fraska, maly hruby fico ktory ide prasknut od toho aky je dolezity, ale pri tom je neskodny... u nas sa to bude aj nadalej stale handrkovat o nepodstatne somariny ako jazykovy zakon a podobne...

slobodna

Ako vidno, stáva sa aj v dnešnej dobe. Súhlasím, s názormi, že ju nemal právo dostať, ale takisto súhlasím, že chudáčik za to v podstate nemohol, iba ak by sa nominoval sám a zaručil si sám aj víťazstvo. Aj keď všetko je možné, takto mi to pripadá skôr ako, že sa mu niekto chcel a aj úspešne napchal do zadku.