Ako zhodit z brucha tak,aby som neschudla po celom tele?

elllllla

Môžte mi prosim poradiť chcem schudnuť zo zadku a zo stehien. Skušala som beh na 30 min ale priateľ mi povedal že som schudla z prs. Dosť ma to vzalo, lebo to bola jedina taka moja pycha..a tak chcem schudnuť zo zadku a zo stehien ale hlavne ne z prs..Prosim poradte mi :/

len tak

behavas pravidelne???a vela???ze o tom hovoris???pri behani sa da rozpravat ;-) to nieje dvihanie ciniek kde potrebujes vytlacat velku vahu....a dobre ze ta neroztrhne...tam sa rozpravat neda...ale pri vytrvalostnom behu....sa rozpravat da:-) tak neviem co davas? :-D hmm....a na chudnutie brucha...staci robit brusaky...ked sa robia spravne...cize neuvolnovat brucho...neist az uplne na zem aby bolo stale zatate...kusok nad zemou teda zastat...a ist znova hore...brucho bude neprestajne zatate a hned je to aj namahavejsie aj ucinnejsie ;-)

eam

Na margo toho rozprávania, ide o to, že keď beháš, alebo cvičíš tak máš pri tom správne dýchať aby sa dostavil efekt, pri rozprávaní určite správne nemôžeš dýchať. A čo sa týka zhadzovania z brucha, tak to je naozaj veľký problém. Najúčinnejšia je liposukcia, ale aj tá ma riziká a keď si dám do google cviky na brucho, tam sú celkom dobré cviky, a práve aj ako dýchať, len to treba vydržať, čo mne sa zatiaľ nedarí.

len tak

hehe no tak to by vadilo aj mne...ale kedze ja behavam uz roky tak nemam problem s kondickou a preto mi nevadi bezat a rozpravat pritom :-D samozrejme nekecame vkuse...len sem tam nieco povieme :-) aj ked v tychto horucavach aj ked behavam az vecer tak si toho povieme ovela menej ako na jar alebo jesen....a tak isto ovela menej kecame aj v zime...extremy teplo alebo zima...su trochu problem...hlavne to teplo... :-) v tychto horucavach dosahujem niekedy neuveritelnu tepovu frekvenciu...:-/ ale tak behat treba kondicka sa neda dostat ako vianocny darcek :-D:-D

odpovedam

no vidis, ja zase preto nerada behavam s niekym, aby sme nekecali. Ked makam, tak makam. Kecat mozem po treningu v kaviarni trebars. Ale ked nejaka zenska tam fuci, nevladze, ochka, nevladze s dychom a do toho rozprava, ver tomu, ze je to dost neprijemne pocuvat ;-). Ale kazdy ako chce. Ked uz cvicim, nech maju svaly dost kyslika.

len tak

neviem co je take hrozne na rozpravani sa pri behani....som byvali futbalista.....a teraz pretekam v MTB(horska cyklistyka) behavam pravidelne 6-10 km.....a vzdy som sa pri behu rozpraval aj rozpravam :-D je ovela lepsie behavat s niekym....jeden druheho mozme tahat...kedprida jeden prida aj druhy...a zase naopak...takze ziadne flakanie....:-D:-D nebavilo by ma behat bez rozpravania...to potom mozem behavat sam...a bude to to iste..behat s niekym...sem tam prehodit par viet o nieco pri behu...a zaroven sa predbiehat...aby sme stale makali je podla mna najlepsie ;-) lebo takto je to behanie aj zabava....a nie len drina ;-)

odpovedam

hu.

Zacni posilovat. Spevnenie aj objem sa dostavi. Ale samozrejme nie od buka, ale daj si poradit a nastuduj si, ake cviky robit a aku stravu jest. Inak to nema vyznam.

Ja ked vo fotku vidim, ako cvicia niektore zeny alebo ako kecaju pri behu namiesto toho, aby spravne dychali, ide ma az porazit. To len tak btw :-)

hu.

ja som chuda a mam celkom ploche brucho, len potrebujem spevnit. Behavat nechcem, lebo naposledy ked som behavala, tak som i schudla, sice zelany efekt na bruchu sa dostavil. Tiez potrebujem spevnit stehna a keby i nabrali na objeme, tak by som sa velmi potesila. Mate radu?

elly

to by aj mna inac zaujimalo...lebo som chuda a ked sa najem tak mam brucho pomaly ako tehotna...:-D co tak beh? to by slo nie?