najhorsia noc v zivote

Príspevok v téme: najhorsia noc v zivote
smutna 36

asi tyzden a pol dozadu som mala strasne hnusny sen,tazko sa mi to pise mam z toho zimomriavky.snivalo sa mi ze sa nam stratila osem rocna dcerka a my sme ju dva dni nehladali ze sa vrati sama.boze je my zle z toho co pisem.po dvoch dnoch som isla po nejakom dlhom asfaltovom chodniku popri ktorom bola taka asi meter vysoka trava .hrali sa tam nejake deti a ked som isla popri nich tak niektore z nich odhrnulo to travu a tam lezala moja mala.uvidela som jej tvaricku mala na nej plno much a pery mala pootvorene akoby chcela nieco povedat.vtedy niekto povedal ze volala na mamu.vtedy som sa prebudila preplakala som zbytok noci a otvedy to mam pred ocami.nie som schopna povedat to ani manzelovi nemozem lebo to niesom schopna vypovedat.pise sa mi to lahsie.mam strach aby sa jej nieco nestalo.nikdy si nepamatam aby sa my nieco snivalo a teraz toto.prosim ak mi moze niekto vylozit ten sen budem velmi vdacna.

mamia

urcite podvedomie, mam kamosku, co sa venuje vykladaniu snov (neprofesionalne a len v okruhu znamych), ale ciste na tejto urovni, skoro ako psycholog - ziadne tabulky, vestenia a podobne... ma to docinenia ciste s tym co prezivas, coho sa obavas, co prave riesis - tvoje podvedomie zapracovalo

neznepokojuj sa hlavne

lienka lenka

neboj :) bol to len sen. zlé sny sa snívajú každému. určite nechoď k žiadnej veštici, úplná zbytočnosť a vyhodené peniaze. ja mávam tiež hrozné sny, keď sa pred spaním najem tak to sú horory! a ešte k tomu také živé sny. tie sú najhoršie. ale neznamenajú absolútne nič. takže je to ok ;)

real11

100 ľudí Ti môže Tvoj sen vyložiť storakým spôsobom. Pravda je taká, že sny sa môžu vykladať, no celý výklad je na úrovni rozprávky. Sen neznamená niečo, čo sa v budúcnosti stane. To by potom svet vyzeral ako jeden veľký bordel. Naše sny nie sú ničím iným ako mixom našich emócií, zážitkov, ďalej zapamätaných obrazov napr. z televízie, internetu, eálnych situácií. Snom netreba prikladať veľkú váhu. A to, že Ti bol tento sen nepríjemný znamneá, že Ti na dcérke veľmi záleží, čo je fajn. Horšie by bolo, keby Ťa ten sen o mŕtvej dcérke ani nehol. Ale zaoberať sa týmto snom v tom zmysle, že sa Ti aj splní, je úplne ale úplne zbytočné. A ešte niečo pre všetkých: vykladači snov, veštci, astrológovia, numerológovia sú živnostníci, ktorí majú svoju živnosť postavenú na svojich klamstvách a naivite ľudí. Horoskopy a snáre sú podvrh. Inak, keby si ponala redaktorov niektorých časopisiv, v ktorých sa uverejňujú horoskopy, by si sa inak divila, akým spôsobom sa taký horoskop robí. ja Ti to prezradím: napr. tak, že o 15.10 si slečna sadne k počítaču, napíše ku každému znameniu nejaké tri-štyri vetičky a 15.40 ide domkov. Papa

emiliana

" Sny a bzdiny /s prepáčením prdy/ z jednej rodiny." Je to z porekadlo z Gemera. Netráp sa preto. Už som sa sama presvedčila , že porekadlo platí. Nie je síce najslušnejšie, ale ľudské!!!!

AdamKrt

Pouc sa z toho a zober si to ako varovanie, ze vselico sa v zivote moze stat. Ale zase tomu snu nedavaj prilisnu vahu. V sne sa niekedy pokombinuju vseliake hluposti.

bazalka

Ak ti môžem poradiť, tak určite nie žiadna veštica. Podľa mňa len zapracovalo tvoje podvedomie. Možno sa niečoho bojíš, a máš prehnaný strach o svoju dcérku. Tvoje podvedomie sa neustále zaoberá strachom o dcérku a potom sa to prejavuje v snoch. Ja som tiež ustráchaný typ človeka a to máš potom vidieť tie hororové sny. Keby som si ich moc brala k srdcu, tak som už v blázinci. Takže hlavu hore.