Žalúdočná neuróza

melasanjaaa

Skuste pit medovku a ine bylinky na ukludnenie, uzivajte magnezium...skusajte vsetko prirodne...pripadne aj psychologa..len nedovolte,aby do vas trepali lieky..lebo tazko je sa z toho dostat potom, spravia z vas blazna a sami tomu uverite...

Nikitkae

Myslim ze prirodna liecba na taketo veci nezabera, nakolko mam s neurozou bohate skusenosti. Treba sa naozaj zverit do ruk odbornika , najlepsie takemu ktoremi budete doverovat a je aj schopny. Mne nasadil moj psychiater liecbu, neurozu mam pravidelne a vzdy sa mi vracia, ale dokaze mi jej prejavy zmiernit. :)

ewelin:)

RIVOTRIL nie je veľmi na depresie a pod...ono je to na uvoľnenie od napätia, na svalové stuhnutie a pod..ja mám problém, že keď niekde idem do spoločnosti a je tam veľa ľudí a pozerajú na mňa mám stuhnuté svaly, ťažko sa mi chodí, som ako zdrevenená, mám mravčenie a pod...a pred takouto udalosťou som si mala brať 3 kvapky a bola som uvolnená z nich.

so žaludočnou neurozouv mám bohaté skpsenosti. Od 6 rokov až do 30 rokov som s tým trpela. Bolel ma žaludok vždy, nemohla som jesť...ako malej mi robili rôzne vyšetrenia, rentgen - koľko tej bielej gebuziny som vypila :))) , sono. Až som sama prišla na to, že to je neuroza...proste nič mi nepomáhalo..mala som neurózu bez akejkoľvek príčiny...proste tri mesiace pohoda a naraz bum a bolo to...ale najhoršie to bolo pred nejakou udalosťou...ako príjimačky, maturita, ak niekto umrel, ak niekto ochorel z rodiny, keď sme sa sťahovali, keď som mala ísť s niekym na večeru a pod. Tie najhoriše neurozy trvali 2 - 3 týždne..potom chvilka pohoda a zase..Návšteva psycholoa by nepomohla, lebo to bolo bez príčiny...a prešlo to samé ked som mala okolo 30 rokov...asi vekom...ale pribrala som 5 kg a hovorí sa, že pri neuróze treba pribrať. Aj keď nemôžeš jesť, treba nasilu, aby sa obalili nervy ..veď aj ked ťa zavru na psychiatri ťa vykŕmia ( viď Bartošovú ).

brusko

Tiez ma nieco pochytilo. Dobrala som antibiotika, beriem protiotika akurat... bolesti brucha mam stale a to som si myslela ze je to len o uzkosti a mojom psych.rozpolozeni, ale nepriamo mi ta bolest uzkost navodzuje. Davam si kvapky proti uzkosti- rivotril,ale pomaha len minimalne. Skoro vzdy- rano mam pocity na hnacku, ked jem tak mi je trochu na vracanie. Dost som schudla,napriek tomu, ze zjem dost vela, som slabsia, bolieva ma hlava, ani sa mi nechce do spolocnosti,lebo mi je stale zle. Moze to byt zaludocna neuroza?

joe99

Najefektivnejsie su psychofarmaka, aj sa z toho najrychlejsie dostanes. Netreba sa toho bat , len si vybrat spravneho lekara, podla preferencii. Nakolko ja som sa na tom dost popalil.

gargamel

ahojte...poradte mi ak viem pricinu mojej zaludocnej nevrozy...a nechcem sa liecit nejakymi psychofarmatikami...a je to mimo mna ze nemozem to potlacit...co mam uzivat aku prirodnu liecbu ?????

andy85

Ahojte neviem co to je a dufam ze mi poradite. pred 3-4 mesiacmi sme sa s priatrelkou rozisli a nemal som pracu proste cele zle potom sa praca nasla ale nebavi ma a chodim tma lebo musim. MOje problemy su ze ma kazde rano napina na zvracanie a mam hnacky kazde rano.neviete mi poradit z coho to bude ???ci som teraz v zlom psychickom stave alebo cim inym?

mjanik

Lupita-vyhľadaj akupunktúru a daj si preliečiť trávenie ako celok a nech zapôsobí aj na pečeň,aby ťa zbavil neurózy,tvoj stav je dobre liečiteľný

Lupita5

Ahojte, v septembri minulého roka som sa rozišla s priateľom a doma som mala problémy lebo moja mama začala piť. Bola agresívna a zlá. začalo mi bývať zle. behala som po doktoroch ale nič mi nezistili. Tak som sama vyhľadala psychológa. Chodila som k nemu pol roka a našla som si novú lásku..môj stav sa začal okamžite zlepšovať. Lenže aj po 5 mesiacoch od ukončenia liečby sa mi vracajú žalúdočné problémy pri vypätých situáciách. Mávam hnačky a problémy s trávením. Poradte čo mám robiť. Viem, že je to zo stresov ale mm neskutočný strach, že opäť zlyhám a budem na dne...