Prechodeny zapal

Príspevok v téme: Prechodeny zapal
123zuzu123

...pravdepodobne som prechodila nejaký zápal (možno močových ciest, možno vaječníka) neviem...len nebol práve čas vtedy ísť k dr....potom to prešlo a tak som to už neriešila...no len posledné dva možno aj tri týždne ma bolí brucho tak, ako kedy som mala dostať menštruáciu (tú mám pritom celkom pravidelne)...raz bolí viacej, raz menej...čo by to mohlo byť?

aluska

123zuzu ale ved so zapalom mechura alebo mocovych ciest nemusis ist ku gynekologovi...staci ist k obvodnemu, aj na pohotovosti k nejakemu vseobecnemu lekarovi..ved ti hovorim vycuras sa do poharika, doktorka tam strci ten testovaci papierik a za minutu vi ci mas zapal...da ti antibiotika konec bodka...gynekolog neni potrebny, ak sa ti potvrdi zapal mechura apod..hazardujes s vlastnym zdravim lebo ak ti to prejde na oblicky tak dakujem pekne..niekto si chce asi polezkat v nemocnici na silnych antibiotikach, ze?

fakt hazardujes s vlastnym zdravim, a taymto sposobom na to velmi rychlo doplatis

nika1987

co by to mohlo byt? ved chod na vysetrenie a uvidis s takymito vecami sa nezahrava, nebud nezodpovedna v buducnosti to moze mat vaze nasledky napr. ked budes chcet zostat tehotna

jajkafr

123zuzu123
môže ísť o zápal... ja keď mám zápal močového mechúra vaječníkov a maternice tak ma bolí brucho ako pri menštruácii. Najlepšie by bolo keby si navštívila lekára a ten ti predpísal lieky

RNG

za zapalmi su obvykle vzdy mikroby, ktore ich sposobuju. Takze adresovanie zapalu protizapalovymi nevyriesi problem, len ho zmierni.
Mikroby treba adresovat antimikrobialnymi prostriedkami, ci uz sirokospektralnymi, kde hoci nevieme pricoinu, mozeme ich potlacit pri troche stastia, alebo zistit, o ktore sa jedna a nasadit na ne prostriedky, ktore su na ne klinicky ucinne, ci uz lieky alebo antimikrobialne doplnky.
Ja osobne som zastancom potravinovych doplnkov s antimikrobialnymi vlastnostami, pretoze maju casto sirsi zaber a nemaju zle postranne ucinky(potravinovy doplnok, aby bol schvaleny na trh, nesmie byt skodlivy podla nazorov lekarov a hygienikov, ktori povoluju a kontroluju potraviny a potravinove doplnky)

123zuzu123

ja nie som práve typ, ktorý rád chodí k doktori..a keď už musím, tak jedine ku svojmu gynekológovi...a on vždy, keď tam bol, ja som bola buď v škole alebo v práci...takže preto nebol čas...
myslíte, že aj teraz je to "len" zápal...asi sa začínam trochu báť...

aluska

taketo prechodene zapaly vacsinou koncia velmi zle..pretoze zapal sa zacne rozsirovat aj dalej..cize zbytocne si si sama mozno este viac uskodila...aby si nahodou nesla do nemconice....a nechapem jak nemas cas ist k doktorovi, stacilo ist na pohotovost, kde sa vycuras do pohara a ak mas zapal mocovych ciest alebo mechura tak ti daju hned antibiotika..