Gerovital

Príspevok v téme: Gerovital
sabinka11

Ahoj, chcem sa opytat ci ma nahodou niekto skusenosti s kremami Gerovital. Odporucila mi ich jedna mamina znama a zevraj su fakt dobre, ale ja som o nich este nepocula, ale pozerala som to na nete a ze vo svete je to dost zname. Tak chcem vediet ci nahodou este niekto ma s nimi skusenosti a ci su fakt tak dobre lebo by som ich chcela skusit :). Diky za radu :)

Evita11

Ahoj.Kozmetiku značky Gerovital poznam dávno ale len tento rok som ju znovu objavila na vystave Interbeauty v Bratislave kde som si ju kúpila dokonca za cenu lacnejšiu ako je ponuka cez internet.Som s ňou veľmi spokojná.Je určená najma pre suchu pleť.Dokonca značka má aj slovensku web stránku www.gerovital.sk.určite budeš s touto značkou spokojna je kvalitna a cenovo výhodna.

inga85

Odporúčam, sama používam kozmetiku Aslavital a som s ňou maximálne spokojná. Treba si len vybrať podľa typu pleti. Na Slovensko ju od roku 2008 dováža a distribuuje firma SAMEPTRADE - www.aslacosmetics.sk. Je možné si ju objednať aj cez internet alebo sa opýtajte v lekárni.

spokojna2

Ahoj, môžem odporučiť, je to perfektná kozmetika. Na Slovensku je málo známa, ale stretla som sa s ňou v zahraničí, nakolko pracujem vonku. Nieje tak drahá a skutočne dobrá. Má širokú škálu použitia. Ked prichádzam domov, vždy nosím domov aj mojim priateľkám. Aslavit je trochu drahší, ale vynikajúci. Odporúčam. Budem rada ak bude táto kozmetika dostupná aj na našom trhu.