poradte ako na to??

hendia

ja som na tom uplne rovnako.obidvaja sme zaciatocnici. skusali sme a akosi to neslo. bolelo to a ked som mu to povedala tak on prestal, bo mi nechcel ublizovat a tak to skoncilo.hmm, viem je to problem ktory treba nejak prekonat.hlavne musite byt obaja v pohode.no a ja a moj priatel to skusime odznova,teda dufam...

Nika616

ako tu uz bolo spominane dlha predohra je zaklad...a nezabudaj ze tu osudnu noc si ty kralovna a ty rozkazujes ako to chces a aku polohu chces a pri najmenisch pochybnostiach nevahaj a stopni ho

misala

no tak moj prvy sex bol uplne o nicom ale za to si to teraz vynahradzam s mojim druhym priatelom,s ktorym som ako v raji!po prvy krat ma to ale vobec nebolelo moj byvaly sa cudoval az mi neveril ze som bola panna!lenze chlapec nevedel ze s prstami to vie lepsie ako s tym cudom medzi nohami!takze som bola tak mokra ze som nic necitila!dlha predohra je zaklad!

Saša

ahoj tiny.
sex je strasne krasna vec. po prvykrat to boli kazdu zenu. mna to bolelo vsak aj na 5-krat. ale moj partner je strasne uzasny, na vsetko isiel pomaly. najprv musis byt dostatocne vlhka, takze dlha predohra nesmie chybat.
mne po prvykrat nevyhovovala misionarska poloha... preto sme volili polohu ja - hore. dokazala som si vnikanie a pohybu regulovat.
uvidis, casom na to pridete a bude to pre vas strasne krasne.
krasny den

shock

najlepsia poloha jednoznacne misionarska a ked si malo vlhka nech ta najprvz vzrusi prstami, ak nepomoze tak lubrikacny gel...ale najlepsia vec je dlhaaaaaaaaaaa predohra..a ked ti ho tam zasuva treba najprv pomaly kym sa to tam vnutri nenavlhci a potom rychlejsie;)

ninuska

nech ta najprv na chvilku robi tak dvoma prstami mozno to bude lepsie a tiez musis byt vlhka to je pravda aj mna to bolelo len trosicku

katkaaa

no prvýkrát to bolí, niektorú viac, inú menej...ale prežiješ to, potom to bude len lepšie... mohli by ste napríklad použiť lubrigačný gél... najlepšia poloha na toto je asi keď TY si hore na ňom, kde si možeš korigovať vniknutie aj rýchlosť.. myslím, že by ste na to mali ísť skor pomaly ako rýchlo, ale nezastaviť sa hneď pri tom, keď pocítiš bolesť, lebo o panenstvo asi nikdy neprídeš.... (ja som 1krát mala misionára a tiež to bolelo, ale iba prvý či druhý raz, potom už nie..).. ak bolesť bude pokračovať, navšítv gyndu, možeš mať nejaký zápal.. veľa šťastia! :-)