Moze sposobit DRICLOR a ine antiperspiranty rakovinu?

Barbery

Milé dámy, jak jste se již dočetly, hliník je škodlivý a všechny deodoranty, které zakoupíte v drogeriích ho obsahují. Doporučuji vyzkoušet přírodní kristalický kámen NATURAL VEILCRISTAL STICK. Je to 100% přírodní produkt vulkanického původu, krystal alunitu. Neobsahuje chlorhydrát hliníku a ostatní škodlivé chemické substance jako chlorid hlinitý, aluminium zirkonium, aluminium chlorohydrate, aluminium chloride a vydrží přibližně rok až rok a půl. Rozhodně se do něj vyplatí investovat. Já jsem vyzkoušela driclor i Natural veil, účinky obou jsou úžasné až nevěřící, ale já jsem pro přírodní výrobky.

otazocka11

Chcem sa spytat, moze sa Driclor pouzivat aj na ine miesta nez podpazusie? Mne sa napriklad velmi poti aj chrbat.

áno či nie ?

neviem, či je to aluminium škodlivé pretože z tohto článku som sa moc nedzvedela... jeden áno druhý nie...ale ja ho radšej nepoužívam a celkom v pohode to funguje... aluminium nie je v antiperspirantoch play boy takže pri nich ostanem ... :)

llek

Vzdy sa najdu ludia, co citia potrebu sirit poplasne spravy a ked to ma nieco do cinenia s rakovinou, vyvola to vzdy vasnive diskusie. Nuz ja sa pohybujem v onkologii dost dlho a nadobudla som taky nazor, ze clovek by si nemal zamerne skodit, ale ten zivot stoji za to, aby sme ho prezili kvalitne a prijemne. Nema zmysel sa neustale strachat, ze to a to mi skodi a co ked z toho budem mat rakovinu. Nikto z nas nevie, co si v sebe nosi, co zdedil, co a kedy sa u neho prejavi. Ved aj neustaly strach z rakoviny je stres, co nam nerobi dobre. Zite hlavne dobre, kvalitne a prijemne, aby ste raz mohli zbilancovat svoj zivot, ze bol dobry. Ked ma niekto problem s potenim a driclor to vyriesi, tak je to dobre, ten clovek sa upokoji a kvalitnejsie zije svoj zivot. Ked ma niekto rad cokoladu, preco sa ma stresovat, lebo je v nej cukor a ten nam skodi a co ja viem co. Ved cokolada je taka dobra. Kazdy si nastavme svoj zivot tak aby sme boli spokojni a neodsudzujme tych druhych ak si to nastavia inak.

mariannkáá

ale zasa všetky antiperspianty obsahuú aluminium a všelijaké svinstvá tak prečo by mal práve driclor ako jediný spôsobovať rakovinu ? schválne pozrite sa na svoj antiperspirant a prečítajte si, čo všetko obsahuje...ale vezmite to takto že keď nezomrieme na rakovinu tak na nejakú inú chorobu takže to máte jedno či používate driclor alebo napr. rexonu

vejva

Madlen suhlasim s tebou driclor tiez uz nedam za nic mam ho uz mesiac a uz ziadny fliacik pod pazuchov som tiez velmi spokojna ja som nepocitovala ziadne priznaky svrbenie stipanie nic tak dufam ze mi to tak aj vydrzi.A presne je to pravda ze vsetko uz sposobuje rakovinu skoro v kazdom jedle je E tak co uz stym narobime.ja som s driclorom spokojna :o)
8o))

Madlen

precitala som si niektore prispevky ohladom dricloru, aluminia a podobne.
Mile damy,,,, tie, ktore tvrdite, ze uz driclor pouzivat nebudete, tak ste sa rozhodli vy, no ja zdielam nazor tych, ktore sa konecne citia slobodne... o boze to slovo "sloboda",,, ziadne flaky na trickach z tuhy deodorantov ktore sa uz nikdy nedaju vyprat!,,,, ziadne mokre podpazusie, nikdy!!! ,,, mile damy, ved si pouzivajte kadejake spreje alebo ine pripravky, ale tie len zabranuju zapachu, niesu proti poteniu,,, este som nevidela ziadny damsky pripravok na podpazusie ktory by zabranil poteniu,,, :))) mna uz fakt nebavi kontrolovat kazdu xvilu ci mam mokre tricko, sak to je humus, a to nedvrdim ze sa nesprxujem, umyvam sa kazdy den, Driclor som si kupila pred dvoma dnami,,, vyskusala som ho fcera a dnes ani znamka potu, je to fakt zazrak... (inak mna to tiez troxa svrbelo v noci, :))
noaco ze obsahuje aluminium,,,, pokial chce niekto tvrdit ze sposobuje rakovinu, tak mi dovolte, aby som vas oboznamila, ze dnes,,, uz asi "vsetko" sposobuje rakovinu, tak nezime, nedychajme, nejedzme, aby sme nedostali z niecoho rakovinu,,,,

to je asi vsetko :)

lara20

Ahojte. Ja používam driclor už vyše roka, a som maximálne spokojná. Musí to byť riadne svinstvo ale pocit suchého podpazušia v horúčavách a hlavne počas skúšky je perfektný. alebo npr. keď nakupuješ všetci okolo teba majú prepotené tričká a ty úplne suché :) Potom sa neviem ani sústrediť na to čo mám ale na to či si to niekto všimol, či to nezapácha :D. Takže pokiaľ nebudem počuť o konkrétnom prípade že deodoranty alebo antiperspiranty zabili ľudský život si nedám povedať.
A s dámskych deodorantov mi ŽIADEN nezaberal tak že by som sa nepotila jedine bratov adidas :D