pridlhe oddalovanie orgazmu?

Príspevok v téme: pridlhe oddalovanie orgazmu?
niki8

ahojte, mam 18 rokov a na rovinu, velmi vela sexualnych skusenosti este nemam. zaujima ma jedna otazka, ale je mi este blbe sa to priamo opytat priatela. Stale niekde citam, ze sa chalan spravi do 10 minut. Mi sa s mojim milujeme vzdy aspon 3/4hodinu, az potom sa urobi. Preto by som chcela vediet, ci nema nahodou problem s erekciou, alebo je to normale a ako hovori, len to oddaluje kvoli mne? Lebo uz dva krat sa stalo, ze mu po hodine milovania nakoniec ochabol. On vravel, ze to pridlho oddaloval, az mu zmakol. Bojim sa, ze ho dostatocne nevzrusujem, pripadne neviem poriadne vzrusit, kedze s tym vela skusenosti nemam. poradite?

dobra vila

Niki, ved to ty musis vediet, ci to robi pre teba a ci nie...
Ved sa urobis a za tebou sa zanedlho urobi aj on? Lebo ak hej, tak naozaj cakal iba na teba...urobila si sa, tak sa "moze" aj on.
Otazne by to vsak bolo, kebyze sa ty urobis za 10 minut a on sa na tebe bude este veselo hupat dalsi par dlhych minut :-P.
Alebo si pri jednom akte schopna zazivat viacero orgazmov? Potom je to uz o inom, ale to asi nemas na mysli.

janekMY33

no prilisne odalovanie muzskeho orgazmu moze casom vivolat zapal prostati a mozno aj viacej a tiez moze vivolat impotenciu takze hned mu to zrus a nech sa urobi co najrichlesie ako dokaze

Kabo

niki8 - To hádam nebude pravda, ak je to tak že to robí pre teba tak buď naopak rada. Ono na to vplýva veľa okolností. Niekedy to aj na mňa príde že vydržím 10 min inokedy aj hodinu, a už keď je toho veľa nie je taký tvrdý ako na začiatku a tiež ochabne. Mám skúsenosti s tým že vám na to treba oveľa viacej času ako nám aby ste sa spravili, teda ak sa dokáže baba spraviť, je to individuálne.