Sestra na operačnej sale - ako to maju zariadene?

Kika_

Ja ešte len chodim na zdravotnu posledny rok ale chcela by som na tej operačke inštrumentarku robiť niekedy. A na akej sale to je mi jedno ako som pisala nižšie ta plastika by bolo zaujimave ale inak je mi to asi jedno.

majama

a na aku salu by si chcela ist? uz si niekde aj robila,alebo sa to chces naucit?...mozno aj ja pojdem do ruzinova...:-)

Kika_

Na plastickej chirurgii by bolo zaujimave :-),alebo to je jedno hlavne že budem poznať iba ten jeden kolektiv chirurgov z určiteho oddelenia a budem vedieť čo oni vyžaduju očakavaju... lebo zase chirurgovia z ineho oddelenia by mohli mať ine požiadavky a na každeho si zvykať, všetci su stale nervozny :-)... tak takto budem zvyknuta na jeden kolektiv z oddelenia. No tak nejak :-)

Kika_

Majama chcem :-), preto sa pýtam či si ma nebudu v nemocnici prehadzovať z jednej operačky, kde operuju napr. chirurgovia z krčneho, potom budem podavať nastroje pri chirurgovi napr. z ortopedie... ale ak vravite že každe oddelenie ma svoje inštrumentarky tak som sa ukludnila :-)

majama

...kazde ma svoje,ale v dnesnej dobe je malo sestier,takze niekedy sa to stane,ze daju z inej saly...ale neboj sa ,vzdy je umyta taka,co vie tuto pracu robit.