predoperacne vysetrenia

Juja_:)

Kontesa..takze sa ti operacia posuva? Ja som bola dneska na kardiologii a anesteziologii a vsetko je v poriadku,v pondelok ma operuju :) tak dufam ze to prezijem :) a tebe prajem skore uzdravenie ;)

Kontesa

malaanka dakujeeem.. praveze nemam teploty ani nadchu, len mam cervene hrdlo. uz 2dni cuckam cukriky, striekam do hrdla, biolampa, paralen. Zajtra idem len na odbery a v utorok na ekg, rtg pluc...

malaanka

kontesa
zober si nejaké cmúľacie pilulky na hrdlo,vykloktaj si slanou vodou,možno to nie je nič vážne.Máš aj teplotu alebo len červené hrdlo?
Určite choď zajtra k lekárovi a povedz mu to,nech on rozhodne,či treba odklad.Veď možno vôbec nebudeš potrebovať antibiotiká.

Juja_:)

No ja neviem,byt tebou tak zajtra idem a popytam sa doktorky :) mozno budes nakoniec v pohode ;) ja idem na ekg v piatok :) a dufam ze neochoriem ani nic podobne,lebo uz si predstavujem ako budem takto za tyzden uz sediet doma a vsetko budem mat za sebou :))

Kontesa

Juja_:) takze asi tam idem zbytocne. zajtra mi zoberu krv, v utorok mam ist na ekg.. takze si myslim, ze tam zbytocne idem.