chcem si pretrhnut blanu je to normalne??

dobra vila

Akoze...suhlasim s vami, co jej odporucate neurobit to, ale zaroven ma zaraza, ze pre vas panna znamena iba dievca, co ma panensku blanu? Pretoze su pripady, ked panenska blana uz nie je, za to vsak ja tie dievcata pokladam za panny, kedze sex este nemali. Neviem...u mna sa panenstvo nespaja s tou blanou, ale s tym, ze mala sex, ci nemala sex... tolko...
Myslim, ze jej chlapec, ci tento, ci dalsi, by zistil, ci uz zila sexualne a ci nie, aj keby tu blanu nemala... Nielen to pretrhnutie boli, ale aj to, ze nie je este tak roztiahnuta, celkovo ten stres, ze to robi prvykrat, ze nevie co ako a pod...zo spravanie, z mimiky...

Dievca, ak si to chces roztrhnut iba preto, aby ta to nebolelo, nerob to. Mozno to bude boliet aj bez toho (psychika), alebo ta to nebude boliet ani s tym az tak velmi. Vela veci sa odohrava v hlave.
A vlastne...vela (vacsina) parikov na to ide tak, ze sa prv so sebou tyzdne "pohravaju", robia ine veci (oral, prsty) a az potom sex... Takze to by ti mozno pomohlo. Ved keby ta prstol, mozno by ti ju tym aj roztrhol a to je v celku normalne. Ved to patri k tomu, preco by sa malo ist hned na sex.
Pre mna by si pannou prestala byt az po prvom sexe, tot moj nazor.
Takze rob, co ty uvazis za spravne.

chlap

určite by som Ti to nedoporučoval...podla mna panna je velmi vzácna vec.a netreba sa len tak o to pripravit....moja priatelka mi tvrdí že to urobila prstami ale chodíme spolu už 5 rokov..a doteraz ma to v duchu hnevá či naozaj to bolo tak..

shorty

ahoj :D ja presne viem o com tu tato baba toci....mala som tie iste stresy...tiez som to xcela urobit a aj z toho isteho dovodu...hej je to na hlavu ale to je cele len zo strachu...NEROB TO.Pockaj si na priatela neh to urobi za teba :) trosku to bolelo ale nie hned skorej taku minutku po tom ako do mna prvykrat vnikol.A ani mu to hned neslo musel trochu pritlacit a davaj si pozor aby siel POMALY...fakt nebolelo to tak ako si myslis ze bude..ver mi ,mam to za sebou...a este jedna vec: potom skocku gynekologicke lebo to budes potrebovat :) da ti take tablety na to..

sim

Urcite by som to nerobila. Je viacero dovodov, pre ktore prvy sex moze boliet. Nie je to iba pritomnostou pannenskej blany. Mohla by si byt prekvapena, ze to bude boliet aj napriek tomu, ze ju uz nebudes mat. Na druhej strane existuju aj zeny, ktore prvy sex neboli, aj ked su panny.
Ale tebe by som asi odporucila este nesexovat, lebo zenu, ktora je pripravena na prve milovanie, taketo riesenie urcite nenapadne.

regyna

Nie, nie je to normálne. Podľa toho, čo píšeš nie si absolútne zrelá na pohlavný život, takže si nájdi nejaké pekné záľuby, venuj sa im, nerozmýšľaj nad somarinami a jedného dňa zistíš, že si pripravená a budeš rada, že si túto sprostosť neurobila. ......Čo tých ľudí dnes nenapadne!!!???

Giovanni

nie,nie je to normalne,predstav si pretrhnes si blanu,chlapec ta nebude chciet pretiahnut opusti ta najdes druheho a darmo mu povies ze si panna,ze si nespala s chlapcom,neuveri!Neviem kolko mas rokov,ale neponahlaj sa so sexom,mas cas...panna je pre mna cennejsia ako pretiahnuta,aj ked nemam nic proti nim...takze preto mam aj taky nazor.