MUDr. Josef Jonáš máte niekto skúsenosť s jeho liečbou?

Natinkavi

Ďakujem,kto máte skúsenosti,musím tam ísť osobne,alebo sa to dá aj telefonicky porozprávať o problemoch. Ďakujem ?

Lala7

Ja som si objednala preparát na akné. Musím povedať, že po roku boja ma už nebolí tvár pri žiadnom mimickom pohybe, je vyčistená a navracia sa do pôvodného stavu. Moja mama ich taktiež pred 20timi rokmi užívala na exzém a odvtedy ho už nemala..z mojich skúseností hodnotím pozitívne.

Matus afff

Mne jonas zachranil zivot !!!! Po 2rocnich sustavnich bolestiach hlavi ma sk kekari posiekali na psichjatriu a jonas za 10 minit zistil ze som alergicki na glutaman sodni E621 (obsahuje vegeta ) ..po jeho cistiacej kure a vinechani danej latki z jedalnicka je to ok ...okrem ineho mi povedal ze mam slabu zubnu sklovinu co nemohol vediet z pohladu na moje zubi ( ani ich nevidel) ...na jonasa sa nepozeram ako na tich hompeopatickich amaterskich sarlatanov...on je profik ...a je to hlavne celistvi doctor ..tim ktorim nepomohol ..tak zanho sorry ale aj on je len clovek a nie neomilni stroj !!! Kto z nas je 100percentni ? Ak mi tu niekto chce pisat ze som sa viliecil leb cez placebo tak..urcite nie ..tasko hladat vecieho skeptika ako som ja ...;)

......

No bohuzial taketo liecby niesu nepodporuje Zdravotnictvom, lebo by z toho nevyzilo. Pravda je ta , ze stat potrebuje aby sme sa nedozivali vysokeho veku preto nebude podporovat ziadne liecby ktore cloveka vyliecia. Samozrejme, v tomto pripade si za ne musime platit. Ked si myslite ze viete lepsie tak sa liecte sami. J.Jonas do svojho studia investoval cas a peniaze.Mate na to cas vy? Vascina z nas sa uz rodila chora, tak sa zamyslite kolko casu moze trvat uplne vyliecenie ked ste si svoju chorobu a jed v tele pestovali uz od embria.

doubledog

sklamany
nie je vobec neuveritelne, ze ludia tymto metodam doveruju.
ked zaziju zlepsenie svojho zdravotneho stavu, ani inu moznost ako doverovat nemaju.

mne uz velakrat joalis pomohol, netvrdim, ze je to vseliek na vsetky problemy, ale som s touto metodou nadmieru spokojny.