?????????????????????????

Príspevok v téme: ?????????????????????????
vonkajsia.vyziva

Dobrý deň, nejdem tu robiť žiadnu reklamu, aby mi to nezamkli, ale viem zistiť dôvody problémov pokožky a pomôcť s cukrovkou, osteoporozov a iných problemov. Tak ak by mal niekto nejaké otázky, prípadne by mal nejaké problémy, tak nech mi napíše a ja mu rada poradím a odporučím kozmetiku, či iné veci......

agajka

vonkajsia vyziva..napisala som ti do temy peeling tvare,tak sa tam pls pozri:) a tie fliacky su z akne(ze si to tlacim jak sprosta:( aj ked viem ze bude zle..) ked chces tak mozeme popisat na teme peeling tvare.chcela by som sa opytat aj ohladom dobreho kremu.tak tam mrkni.zatial pa:)

vonkajsia.vyziva

No babizne moje, tak neviem akú používate kozmetiku, že sa Vám vytvorili jazvičky, ale okolo prírody to asi nešlo. V každom prípade sa začnite starať o pokožku jedine prírodnou kozmetikou, najlepšie, ktorá mení pokožku na normál.Ja robím s kozmetikou NouriFusion a moje zákazníčky si ju chvália, no nejdem Vás prehovárať aby ste si ju kupovali, no ak by ste mali záujem, tak sa skuste mrknúť na www.krasatela.com a tam vonkajsia vyziva, je tam kozmetika Nouri Fusion, no aj iné. No okrem iného by ste mi mohli napísať, akú kozmetiku ste používali, koľko krat ste si robili masku do mesiaca a či si pokožku čistíte denne 2x alebo aj nie každý týždeň, potom Vám poviem bližšie, čo je na to dobré a čo ďalej, zatiaľ odporúčam zmeniť kozmetiku za prírodnú!!!!

agajka

ahoj,a vedela by si mi poradit nieco na zmiznutie flakov po akne,pripadne jazviciek?nejake kremy..na vyblednutie flakov..alebo aj nejake domace recepty,vedela by si mi poradit? dakujem.