(13 r.) depka z toho, ze to nedostanem

sin

Ach jo. Mali by byt zavedene vseobecne rady ktore su zrejme a platia na kazdy pripad. Napriklad toto. Omiela sa to tu tak strasne dlho, ze az. Keby boli zavedene najcastejsie otazky/odpovede, tak by sa zvysila efektivita prispevkov. Porozmyslaj o tom ADMIN ktoreho tymto pozdravujem.

Adulka

neboj, dostaneš. ja som to dostala sice ked som mala ale 12r, no moja teta napríklad až ked mala 16. ale to je už dost neskoro. No keďže máš 13, este počkaj.URČITE dostanes.

rose

holka draha bud rada ne nemas este kramy co by ja zato dala...nemas sa coho bar isto dostanes aj ja som sa bala ze nedostanem ale tha....uz by som to asiq nerobila

susi

co je na tom take super? jedine vdacim za oblejsie boky a prsia:D ale nikdy predtym som nemala potrebu dostat kramy... dievca uzivaj si to co mas:)))
hanah: a to je normalne? akoze pre mna za mna i do ritky si ho strc, ale podla mna treba najprv vyzriet:)

xixiixixixix

Poviem ti ze nemas co svojim spoluziackam zavidiet pretoze kramy nesu nic moc.Ja som ich dostala nekedy po trinastich narodeninach a skoda ze nedosli neskor je to otrava...nic moc fakt a nebojjjj babe dostanes ich tak ci tak.Jedna kamoska ich dostala az v 16 a je v pohde..:))

lianka

mila babe....naozaj sa nemam coho bat,menstruaciu musi dostat kazdy zena o tych 9 do 17 rokov,je len malicka pravdepodobnost ze by si ju nedostala ale to by aj tak vyriesili lekary liekmi...takze ziadne obavy a radim nechci rychlo dospiet a uzivaj krasne mesiace bez nej.......ja som sa tiez bala ze ich nedostanem a prisli mi hned v 12 a uz par rokov s nimi musim zit a neni to nic prijemne=))tym ta zasa nechcem nastrasit....

me

ziadny strach. ja som tiez dostala az v 15tich ci 16tich. to je velmi individualne. je normalne,ze ta to trapi,lebo v puberte je to uz tak,ale naozaj si uzivaj,ze ich este nemas. co by som ja za to dala....

mirinda

Babe neblázni...Buď šťastná že máš pokoj..Ja som to dostala v 15- tich a riadne som to oplakala...a doteraz ma nehorázne štve keď to dostanem...užívaj si že ťa nič také netrápi , ešte sa nahrešíš každý mesiac neboj sa nič...si mladá, kopec báb až v 17-stke...naozaj!!!nestresuj!!!

jaja

ja som to dostala až na konci deviny v petnástich ako úpne posledná baba z triedy.a vobec som nemala depku, ked moje štrnásť ročné spoužiačky nemohli isť v lete na kupalisko pretože mali menzes a tampón ešte nepouživali.