Priatel sa mi neozýva aj den v kuse. Je to normálne?

Príspevok v téme: Priatel sa mi neozýva aj den v kuse. Je to normálne?
banalitaŠtve

Som s priatelom 2mesiace to je krátko. No hnevá ma ked nie sme spolu napríklad 3 dni tak ledva odzvoní nie to aby ešte napísal sms. Vadí mi to lebo tým mi akoby prejavoval nezáujem. Ked sme spolu tvrdí opak. Pre chlapov je to ako normálne ked sa priatelke neozve den? až ked mu napíšem čo sa deje tak po hodine sa mu ráči odpísať. A tým to hasne. Príde další deň. Veľmi to zveličujem či čo?(Inak mu nič nevyčítam, ved nemusí byť nalepený na mobile celý den)

janazu

Ahoj ja som s priateľom cca 3 mesiace a tiež sa chová podobne len stým rozdielom že medzi nami je 10 rokov rozdiel vekový - je starší a od začiatku nebol taký že furt by mi písal alebo volal, a ked som mu to vravela že ma to trápi tak mi na to odpovedal že on taký nieje , že on radšej osobne ale zas ked som sním tak je pozorný, a prejavuje ako tak svoj záujem :o)

kvietok13

My sme spolu osem rokov a denne si volame niekolkokrat...vynimocne ked sme zaneprazdneni tak aspon raz...ale zo zaciatku vztahu sme fungovali na smskach, a teraz hlavne volame,napriek tomu ze sme spolu kazdy den.

banalitaŠtve

ďakujem:) v podstate máte pravdu lebo ked som sa nad tým zamýšľala...proste máte pravdu. Úplne súhlasím no na druhej strane...vyskúšala som ignorovať ho a tiež som mu povedala že sa musí urobiť kompromis inak....stal sa zázrak:D ozýva sa viac no uvidíme dokedy to vydrží...podla mna nie dlho ale...ako vravíte, ak ma má rád ozve sa sám...takže vážne ďakujem:)

zdenulka

ja si nemyslim to co ostatny..my sme sa len spoznavali a vlastne to ozajstne zalubenie prislo po par mesiacoch tak ja neviem ...zelam ti vsetko dobre

Deee

no ale teraz vazne...este, aby zeny dobijali chlapov...kam by sme sa dostali? taky muz ti v zivote nebude na nic...nebude ti oporou ked budes potrebovat, ked pride problem ako teraz je to len tvoj problem a nie jeho, nemozes sa nanho spolahnut...ak mozem poradit utekaj od takeho "egocentrickeho narcisa", ktory je "stvoreny len na to, aby mu zeny klacali pri nohach"

tripi

možno si o tom ešte nepočula ale skutočný chlap má v sebe zakorenenú potrebu už od pradávna - dobíjať ženy ....nieje on buzna ? :)

tripi

a ty ešte strácaš čas s takým chrenom? prepáč,ale asi máš velmi nízke sebavedomie a velmi nízku mienku o sebe samej ked ho nepustíš k vode? ked len tak krátko spolu chodíte a on ti už toto povie,sorry ale nevedela som sa nesmiať ked som prečítala čo ti povedal: že on je zvyknutý aby dievčatá dobíjali jeho a nie on ich....hahahaha :D toto som ešte od normálneho chlapa v živote nepočula....fakt prepáč ale to je silná káva....

banalitaŠtve

rozprávala som sa s ním a povedal že jemu to tak vyhovuje. Nemá potrebu ozývať sa mi stále. A po druhé, že vraj je zvyknutý na to, že dobíjali dievčatá jeho nie on ich.