Zacali mi padat vlasy..

Príspevok v téme: Zacali mi padat vlasy..
nestea

zacali mi nenormalne padat vlasy,co mam robit? existuje na to vlastne nejaka pomoc?pocula som o nejakom pristroji.ale neviem si spomenut, inak som zo ziliny ak by niekto vedel poradit.som z toho nestastna... cez leto mi vypadlo za den 5 vlasov. viem,ze teraz je take obdobie kedy vlasy padaju najviac.. ale ako to mam zastavit alebo aspon obmedzit?nechcem mat v 25ke plesinu,ocenila by som fakt nejaku dobru radu, nie "kup si v drogerke taky a taky sampon" mam jednu znacku ktoru pouzivam a som s nou spokojna...vyhovuje mi a viem,ze to padanie vlasov nieje sposobene vlasovou kozmetikou ktoru pouzivam-vichy,dercos je sampon ktoy pouzivam.. dakujem za akukolvek dobru radu

Rut

Ahoj nestea, máš pravdu šampóny sú dobré, aspoň ja som na zlý šampón na vlasy nenatrafila.Aj mne padali vlasy a bála som sa, že bude hohlohlavá,ale poradila mi jedna kamoška, že aj vlasy potrebujú vitamíny tak používam"Vlasy, koža a nechty" tabletky od značky Vitaking. Snaď ti to pomôže aj tebe., lebo mne to pomohlo a mám ich lesklejšie.

MelSi

Ja som si urobila takú kuru ze KERATIN ampule pre posilnenie a jedla som také vitaminy na vlasy FoliMax Pro , a som spokojna .. ale zazraky som isto necakala. :-) Vlasy sice este padaju ale ovela menej.

leontina66

Mne se osvedčila vlasová voda s vitamínom B a placentou. Ale napríklad podobný výrobok a tiež velmi dobrý je KERATIN ampule pre posilnenie vlasov. Je to naozaj dobrý tip , aj keď od svokry!!!

mam56

Nič, ešte aby som nezabudol, tak si idem splniť svoje opozičné povinnosti.
Tak v globále som spokojný. Tým balíčkom veľmi nerozumiem, ale to nie je podstatné.
A ešte menej negativizmu, naša spoločnosť nemusí byť denno denne a permanentne traumatizovaná nejakými kauzami.
A tak "im Allgemeinen", treba vniesť do predvolebného boja trochu viac pozitív, nielen negatív.
Ale keď vás tá never-ending play baví, tak si ju hrajte, ale je to dosť kontraproduktívne.
Ľudia chcú pozitíva a nielen negatíva.
Kurzgedicht:
-my sme všetci tá istá rasa, lebo vonku hromží masa.
Leitmotiv vynechám o tetke Betke a ujkovi čmuľkovi:-)))

mam56

Vlasy padajú podľa mňa vtedy, ak je človek prepracovaný a úplne vyšťavený. Nechytáš náhodou burn-out?
--------------------------------------
Inak, koho budete voliť? Ja by som si chcel vybrať niekoho z opozície, ale tam je taká široká ponuka, že sa fakt neviem rozhodnúť.
Neviem, prečo je tam toľko strán? Čo sa tu porobilo? Nerozumiem tej logike, že každý ide sám, ale pritom všetci chcú byť spolu.
Však každý poslanec, ktorý teraz sedí v parlamente, by mal mať vlastnú stranu a už by sme si totálne nevedeli a ani nedokázali vybrať.
-------------------------------------
Ja kebyže som poslancom, tak si hneď zakladám stranu.
Len neviem, či všade platí to povestné, že viac hláv, viac rozumu:-)
A nemohli by ste ma zamestnať ako opozičného poslanca, len tak externe, po voľbách?:-)
Ja by som Vám aj poradil, aj naložil. Kedy ako, je nach Bedarf:-)
Nie, dohodnime sa tak, že už som od teraz bez volieb opozičným poslancom. Tak to bude najlepšie. Nechcem vám liezť do kapusty, lebo to by nedopadlo dobre:-)
Ja som výkonnejší než kombajn:-)
www.youtube.com
Mit freundlichen Grussen, best regards, s pozdravom
P.S. Ja som tu raz dával moju víziu budúcnosti, že bude v Japonsku zemetrasenie. Čosi som začul, že sa také niečo dialo, ale asi hovorili o sopke, neviem...
P.S. Čiže ma, prosím, oslovujte pán poslanec, oddnes. Mne voľby netreba:-)
Ich schweige lieber, ich habe schon zu viel gequatscht:-)

Clau

Mne osobne pomohol ricínový olej. Zlepšila sa mi po ňom kvalita vlasov. Vlasy mi zhrubli,sú lesklejšie(vyzerajú zdravšie) a aj narástli do dĺžky. Používala som aj zábaly na vlasy(domáce) z vajíčka a olivového/jojobového alebo iného oleja. Tiež mi pomohli 5 minútové masáže hlavy. Vlasy si nežehlím, nefarbím, nefénojem a neumývam teplou vodou. Síce mne vlasy nevypadávali veľmi ani predtým (max tak 1-10 za deň), no teraz mi nevypadávajú vôbec.

A ešte jedna vec, začala som používať drevený hrebeň. Menej ničí vlasy.

Dúfam že niekomu pomôžem Clau.

Janka0876

Ahoj :-) Môžem ti odporučiť bylinný šampón Hairina, my ho doma používame vyše roka a sme spokojní -odkaz odstránený- :-) Pozerám, že existuje aj vlasový olej od toho výrobcu a ten má v popise, že je určený hlavne na rast a posilňovanie korienkov, takže hlavne ten by ti mohol pomôcť. Ale s ním nemám skúsenosť, takže neviem povedať... :-)

nela52

mne na padanie pomohli vitaminy amitamin® Hair Plus, vlasy si zehlim pravidelne, neobmedzila som to ale padanie prestalo, inak som skusila donnuhair a ta vobec ziadny vysledok