Pukanie sánky

Brovos

Pukanie v sánke môže tiež súvisieť so zaplombovaným živým zubom v danej (dolnej) čelusti, preto pri tomto probléme prichádza do úvahy ošetrenie koreňových kanálikov(vytrhnutie nervu) všetkých zaplombovaných živých zubov v problémovej dolnej sánke, poprípade krajne extrakcia.

kat123

Mne tiez puka v sanke.raz som zívla a puklo mi v nej a odvtedy mi v nej puka bezne. ked davam sanku do bokov tak to uz je normalne ze mi v nej puka a ked otvaram usta, tak to len niekedy. ale to dost hlasno. Vsimla som si, ze mi v nej puka, ked dlho zujem zuvacku alebo viacej zatazujem sanku.ale stalo sa mi uz tiez ze som nemohla poriadne otvorit usta lebo ma ta sanka tak divne tahala ako keby to malo puknut a nemohlo a to uz aj bolelo. ale vzdy mi nejak skocila naspat a potom to bolo OK. takze zatial s tym nic nerobim.

Tomas9999999

Sánka puká každému. Občas mi vŕzgajú kolená. Vedel by som tu písať na 100 riadkov čo všetko sa zo mňa ozýva :). Riešite úplné banality....

ellie

urcite s tym zajdite za lekarom, znama mala tiez ten problem, zacalo to pukanim, spociatku to neriesila, za nejaku dobu sa jej sanka uplne zasekla a vedela otvorit usta tak na dva prsty.. zubar jej dal dlahu na zuby.. poslednou moznostou je operacia, to vsak ako sa informovala, je len docasne riesenie..

ShaulaThalit

Mne tak pukla sánka, keď som sa išla prvýkrát bozkávať... som otvorila tak tlamu, že som myslela, že ju ani nezavrem... trapááás