Hrubsi penis

gonetii

Penis Extender - tonzes.com track.prolongsystem.net Ja ho pouzivam cca 3 mesiac, nosim ho aj v noci. Zatial som nameral z povodnych 13,7cm zlepsenie na 14,9 cm, takze spokojnost.

goneti

Penis Extender - track.prolongsystem.sk Ja ho pouzivam cca 3 mesiac, nosim ho aj v noci. Zatial som nameral z povodnych 13,7cm zlepsenie na 14,9cm, takze spokojnost.

jurko541254

ahoj skus nieco odtialto:
erekcia.okshop.sk mne sa osvedcili tie kremy penis xl penimax cream penis fit, kombinoval som ich...

Mrska Silvuska

cibula? úľ? honit 5x denne?
najprv rehot, potom pobavenie, ci dobre citam, a teraz udivenie, ze to vobec komentujem...to su rady zo zakladnej skoly...ze?

trebars

Cawte chalani, myslím si, že podstata ku zdravému sebavedomiu je v partnerke... A tí čo sa nahanaju po diskotekach so stoporenými v trenkach :D tak to su lúzri... A pri ograzme ženy nejde o velkost ale o to čo má ženská v hlave... Orgazmus ide z mozgu nie z vagííny :D

MRC

Najlepšie na to je nájsť si ženu ktorá ťa bude ľúbiť takého aký si a koplexi opadnú sebavedomie stúpne a všetko bude OK.

Nebude treba cibuľu ani úľ.

Nerobte somariny žiadne cviky ani nič aby ste si bimbaskov nepoškodili a čo máš s toho že ho máš 20 cm a hrubého 6,4 cm keď sa ti nepostaví. Ženu dokážeš spraviť aj prstami a to je cca 8 CM. Hlavne treba byť šikovný nežný a všímavý. Keď prídeš na to čo sa tvojej milej páči a čo ju vzrušuje tak ju uspokojíš. Budte ľudia šťastný že ste zdravý mate kamarátov rodinu priateľov, že máte de skloniť hlavu najesť sa a netrápte sa hlúpymi 3cm a zbytočne si nerobte komplexy.