vzťahy v rodine

Príspevok v téme: vzťahy v rodine
niektoakoja

mame novu členku - švagrinu - neviem ju vystáť. je dokonalá, super postava, multifunkčná, veľmi šikovná a zbehlá, ale namyslená a nadradená nad všetkými. ide mi tým na nervy. o sebe neprezradí nič ale z druhých vyťahuje info a potom to zneužíva a hovorí, že si nevieme riešiť svoje problémy.

cítim sa pri nej ako vo zvieracej kazajke.

čo radíte?

nika1987

ja by som jej povedala co si o nej myslim, co mi na nej vadi a to pekne pred vsetkymi ci uz sa to bude jej alebo inym pacit, a ak je naozaj taka ako pises namyslena a nadradena, tak nebudes jedina co si to o nej mysli, teda len prehovoris aj za druhych a uvidis, ze sa potom na tom zhodnete a ona nech si je so svojim namyslenym nosom sama

ellie

je sice neprijemne, ak mas niekoho takeho v rodine, ale nie je to taka tragedia, pokial spolu nebyvate.. ved sa s nou ani nemusis moc stretavat, len pri nejakych rodinnych stretnutiach.. daj pozor aby si sa jej nezverovala s osobnymi vecami, jej ohovaranie pustaj jednym uchom dnu, druhym von a myslim si, ze problem je vyrieseny..

Baja22

tak to máš ešte v pohode ked spolu nebývate. to má podla mna skoro každy v rodine niekoho,s kým si nerozumie...tak skus ju ignorovať,nehovoriť jej o svojich problémoch a skus sa pozriet na nu z nadhladu. je to tiež len človek ako my, aj ked ti nesadla. ak sa s nou stretneš, tak pokecajte ako v práci,kde kupila nové tričko:) a vyhni sa tomu že jej máš vešat na hlavu svoje osobné problémy, ked takto reaguje...držím palce:)

janka24

tak ju ignoruj..nech je aka je...musiš ludi prijat takí akí su a povedz si, že na tebe je kopu veci dobrých, prečo by ta máli trápit veci , s ktorými ona nesuhlasi....Vybral si ju tvoj brat... Všade v rodinách to tak býva.

janka24

Býva s Vami?..Tak bud si ju musiš prestat všimat, alebos a dostahovat-teda čakat kedy sa odstahuješ..ono je to tažke, treba sa snažit chapat toho druheho, ignorovat ak sa inak neda, alebo jej na rovinu povedat...čo si myslíš..ako ti može povedat, že si neveite riešit problemy? Tak jej aj ty povedz, že nech si rieši tie svoje..