Zavislost na mužoch

Slobodna

Pre teba je chlap barla bez ktorej nedokážeš chodiť-existovať. Ale to si myslíš len ty. Potrebuješ získať vnútornú silu, sebavedomie, naučiť sa existovať sama, potom ťa žiadny chlap neopustí, práve naopak, nebudeš sa ich môcť zbaviť ty :-) V pohode sa to dá zvládnuť aj bez psychológa. Proste sa nauč mať sa rada, nauč sa robiť veci sama, tak aby si nepotrebovala nikoho iného- šoférovať, opraviť si sama čo sa dá atď.

mastickarka

Psychologa si treba najst, nie psychiatra (ale mozno ti to odporuci psycholog). Skus zapatrat, myslim ze existuje aj nejaka rajonna psychologicko-poradenska sluzba.

Mimochodom, chvalim tvoj postoj a drzimti palce.

jajka001_

čo ja viem. asi treba brat ohlady na jeho potreby. ale nie v tom zmysle ze mu spravis vsetko co mu na ociach vidis, naopak. ked ho budes obskakovat, nebude si ta vazit. ked budes doliezat a vnucovat sa, budes mu liezt na nervy. treba sa naucit chapat svet z jeho pohladu - a neviem ci sa to da naucit :) chod k tomu psychologovi, potrebujes ho.

cic

No pokusy boli. neviem ako. Ale i na tom tretom som sa stala zavisla...ako postupovat? :-(

Dovod bol ze ma uz nelubi ako predtym....vraj nevie preco, nieco sa zmenila. myslim ze to prehanam a snazila som sa to zmenit uz vyše troch rokov. no neviem ako...nejde to

AdamKrt

Tak, ked uz odide, tak sa ho opytaj na ozajstny dovod, preco ?

Mozno si ani neuvedomujes, ale mohla si to prehnat. Vsetkeho vela skodi.

Vies, muzska logika je, ze ak chces prejav lasky a on Ti ho da, tak SITUACIA JE VYRIESENA. Lenze, ak Ty chces prejav lasky NEUSTALE, tak to moze znamenat, ze o nom stale pochybujes, neveris a on si v Tebe nemoze byt isty. Tak si to mozno prehnala a on mal uz toho dost, neustale robit zo seba sasa a nieco stale dokazovat...