toto si musite prečitať ....

Príspevok v téme: toto si musite prečitať ....
janko hraško

chcem sa posťažovať na na celu žilinsku nemocnicu od sestričiek cez primarov až posamotnu riaditelku.dnes som mal byť operovany,ale povedali mi vraj ma nemôžu prijať lebo vyčerpali všetky peniaze na tento rok.To sa nerobi!všetko nachystane,všetky predoperačne vysledky v poriadku.čakal som na operaciu od septembra a proste nik mi nedokazal ani len povedať skôr čo aky je problem až dnes na prime.tak dufam že tie penize sa rychlo najdu.asi tam naženem aj televiziu

jánošík

to ano ,pozitívne ,dobré srdiečka,keby si tie esetričky robili len tú robotu ,ktorú si majú robiť ,a nie je zbytočné písomnosti.aby náhodou nemali právnici prácu,kadejaké infor,súhlasy a pod.pozrite si koľko sestier je na 30 pacientov v Rakúsku a až dve u nás,a potom stále jednou nohou v base,a v neposlednom rade stále pod tlakom, a s platom 13 000 mesačne,skúste a uvidíte,každý žije v kapitalizme ,len lekári a sestry stále musia uvažovať sociálne a s pocitom ,že nemajú povolanie ,ale poslanie,dokedy????

Baja22

chyba je aj v peniazoch,poistovnach, ale všetko záleží aký maju prístup sestričky al. doktori k pacientom. to je fakt ako naschval,ved v nemocnici sa jedná o ludske životy,a tam by mali byt takí ludia aby z nich vyžarovala pozitívna energia a mali dobré srdiečko.no nie?:(

SOFFA

a to sa cudujes?moj otec ma odpracovanych 38 rokov, robi od 18,nikdy nemarodoval,a pred 2ma rokmi ho chytil zlcnik.brali ho urgentne ale laparoskop sa pokazil.potom ho brali az po mesiaci kym mu poistovna schvali ci vlastne moze ist a ci budu peniaze.to je nase zdravotnictvo,ak si prepocitam ze za 38 rokov dal do ich kasy priblizne 620 tisic korun a este musel cakat,je to jedine hanba Slovenska.tu totiz plati ze zobrakovi aj od ust odtrhnu a poctivi obcan v tomto state nema sancu sa mat lepsie

jánošík

pre Dee,Kvetnicu zavreli,preto ,lebo VsZP im nepredlžila zmluvy,z akých dôvodov???????Ke´d bola maximálna spokojnoť??????

jánošík

A vy furt nechápete ,že chyba je v poisťovniach?tá si objedná objem výkonov a ak ich nemocnica vyčerpá/alebo aj lekár v ambulancii/nedostane ani euro,tak za čo majú operovať?nakupovať drahý materiál?kedy už konečne pochopíte ,že sťažovať sa treba v POISŤOVNI????prečo sa bojíte tm nabehnúť aj tou posratou telkou????

Deee

my mame taketo negativne skusenosti s nemocnicou v Ziari nad Hronom, na chirurgii sa o vas nikto nestaral, pooperacne stavy? nikoho to nezaujimalo, sestricky nesledovali nic, nevladali ste jest? no tak ste nejedli, nevladali ste ist na wc? tak ste nesli, nebolo ziadnej pomoci od personalu, striedali sme sa cela rodina pri chorom...no a dobre skusenosti mame s Kvetnicou pri Poprade, len neviem ci ju uz nezavreli, tam boli sestricky aj lekari mili a ochotni, pomohli co na ociach videli, nic nebol problem, navstevy ako len chcete, ozaj nadstandardna starostlivost a bez uplatku

Baja22

jajka001_ máš pravdu! a je to velmi smutné...Ja som tiež zo žiliny a moja najstaršia sestrička čakala bábetko a už v 3mesiaci musela ísť ležat na rizikové. Ked sme ju jedného dna prišli pozriet, tak oznámili nám že dietatko muselo ísť von, ale aj tak po dvoch týždnoch zomrelo:(((( bola to v rodine velká bolesť...ale čo nám vravela že ako sa k nej doktori a najme sestričky správali tak to bolo čosi strašné. Teraz čaká druhé a radšej pojde napr. do čadce ako do žilinskej.že tam už nikdy v živote!

datelinka

hrasko, nemusi to byt chybou manazmentu danej nemocnice, ale manazmentu tohoto statu. rozpocet je schvaleny a nikto nevie, ci sa pocas roka minie menej alebo viac. je to este dobre riesenie - setria sa tym prostriedky na urgentne zalezitosti. ak by operovali teba a dalsich, ktorych zivot nie je ohrozeny, potom by sa mohol stanovit datum, od ktoreho, sa uz nebude liecit naozaj nic, ani stavy ohrozujuce zivot.
viem, je to pre teba tazke, cely system zdravotnej starostlivosti nie je dobry a v urcitom smere nespravodlivy. ale kde je uplna spravodlivost? :-)

Travis15

Myslim, ze Vasa situacia je velmi neprijemna, najma ak mate bolesti alebo velke zdravotne problemy, ale tiez si myslim, ze radsej operaciu odlozit ako keby Vam ju mali spravit neodborne alebo zle.