čierna krv pri menštruácii

aaaaaaaa

Aj ja a neviem preco :( uz som z toho zufala ja to mam uz niekolko mesiacov a este k tomu neuveritelne silne bolesti. Len moj gynekolog je magor a furt ma nuti do antikoncepcie a ze so m v pohode ale ziadne sono a vysetrenia nerobil..

Neska

Nikdy v zivote by som ziadnej babe neodporucala hak. Ak nepracujes ako prostitutka alebo pornoherecka (sex kazdy den), neuzivaj to svinstvo. Zeny na to zomieraju - videla som pitvu zeny, ktora umrela na zrazeninu pocas uzivania hak. Kazdy lepsi endokrinolog hak neodporuci...

pauli 73

uvidíš, netráp sa teraz,ak sabudeš citit lepšie ked vysadiš hak, tak ju vysad,možno aj tažkosti pominú,uvidíš...a aj tak je dobre si urobiť pauzu :)

barbinka

pauli: ďakujem ti. Tento týždeň nemôžem ísť k nemu, lebo som PN, ale asi im tam aspoň zavolám.
Ešte som zabudla povedať, že s tým srdcom som mu hovorila teraz naposledy 21.10., lebo som sa tiež bála, že to má nejaký súvis s HAK a povedal mi, že to môže byť niečo so zrážanlivosťou krvi, že si mám dať urobiť nejaké testy (EKG,...), len som ešte na to nemala čas. No a mi povedal, že keď budem mať zlú zrážanlivosť, tak by som mala vysadiť. Tak som si myslela s touto čiernou krvou, či to nemá náhodou nejaký súvis.

pauli 73

barbinka, nežiaduce učinky hak sa môžu prejaviť aj po takom dlhom užívaní, ja by som na tvojom mieste s HAK neprestala ale by som šla za gynekologom a poradila sa sním. Možno tie dve veci so sebou nesúvisia aje to len zhoda náhod. Pichať ta môže aj od chrbtice. Inak ja takú tmavú krv mávam aj ked som bola alebo som odspodu prechladnutá :(

barbinka

no bolo dosť čierne.
HAK užívam dva roky a pol, yadine. Prečo by to začalo až teraz? A bolieva ma v poslednej dobe pri srdci. Tak ja neviem, či to nemá niečo spoločné so zrážanlivosťou krvi. Mala by som začať brať ďalšie balenie HAK v sobotu, tak ale podľa teba by som nemala začať, hej?