Akne z vnutornych pricin / vyhladat endokrinologa?

Príspevok v téme: Akne z vnutornych pricin / vyhladat endokrinologa?
vladuska_5

Chcem sa spytat, ci uz niekto riesil akne prostrednictvom endokrinologa, najma slecny. Mam akne uz 10 rokov (teda od kedy mi zacala puberta a 1. menstruacia), ktora je vsak doteraz nepravidelna a myslim, ze s tym suvisi aj stav mojej pokozky. Samozrejme som uz za tie roky chodila ku koznej, vyskusala vselijake masticky, pletove vody, bylinne caje a vsetko mozne, ale nic nepomohlo, jedine zlepsenie nastalo, ked som pouzivala antikoncepciu - vtedy to bol zazrak ako sa mi zlepsila plet, o 80% asi.Potom som ju vysadila, lebo antikoncepciu nechcem brat a odvtedy to ide dolu vodou, uz je to v strasnom stadiu, nepomaha ani make-up na prekrytie. Preto si myslim, ze moje akne suvisi s hormonmi. Prosim poradte, ak niekto ma/mal podobny problem, alebo skusenost.

bio

mimová najprv organizmus precistit z vnutra pitim bylinneho cistiaceho caju a natierat bylinnym kremom aktiv balzam.Viac info na e-maily.

mimová

mám problém s pletou.tvoria sa mi zápalové vriedky na tvári ktoré sa nedajú vytláčat ale velmi bolia a uz dlhšie sa trápim skúšala som mnoho liekou mastí a pod.no nič mi nepomohlo.ak niekto sa stýmto stretol prosím pomožte mi alebo aspon niečo poradte mám síce aj vnútorné problémi čo myslim že to sposobuje hlavne to