recicky alebo naozaj pravda ?????

Príspevok v téme: recicky alebo naozaj pravda ?????
rebeca caca

ahojte ... snazime sa o babatko a nevydrzala som to a povedala som svojej kamaratke ze konecne sa snazime o babo na ktore tak velmi dlho cakam ... a ona hned toto mi nehovor nikomu to nehovor az ked budes zacinat 4 mesiac to niekomu povec inak prides o babo....zevraj dovtedy su kriticke dni a nemam to nikomu povedat ...samortejme okrem tatinka :) baby ...je to pravda? ci len babske recicky?

rebeca caca

sovina povec mi ako vies ako sa stravujem ?????????? nic som tu o jedle ktore jedavam nepisala :) neviem kde si to nabrala ... to si si domyslela podla toho ze som chudokrvna ???? ja mam 49 az 50 kg ...myslim ze jest ako ciganka urcite nejem ...... Praveze mi davaju este stale diety aby som nejedla vyprazane a tazke jedla tak stale jem len vsedko lahke ... ako nepochipila som tomu ..neviem ci len ja som taka nechapava ...alebo aj ine babeny tvoju odpoved nepochopili ... s tou zeleninou a ovocim good ale hento?

sovina

Raz-dvakrat do tyzdna zeleninu? Mala by si jest kazdy den 5 porcii zeleniny a ovocia! Pritom jedna porcia to je povedzme jedno jablko a podobne. Stravujes sa s prepacenim ako Ciganka.

rebeca caca

dakujem ludkovia .. uz som zase o trosku mudrejsia :) no ved ja sa snazim na to nemysliet ale sem tam neodolam:) vitaminky som preto pisala bo ja mam vrodenu toxoplazmozu a nemam tak dobru imunitu ako by som mala ... a som aj chudokrvna.Brala som zelezo ale to by som musela brat vecne veky ... tak teraz papam ovocie a aj zaleninku ale nie moc casto tak raz dva krat do tyzdna si dam ... asi by som mala viacej,posnazim sa.Ja sa len bojim ze ked sa niekedy teda podari aby bolo zdrave a nebola aj jeho imunita oslabena.Mam taku ... gynekologicku ze mi o tom teda vela nepovedala ...len to ze toxoplazmozu by som nemala preniest..ale to je vsedko

priroda

Ano názory na branie vitamínov v tehotenstve sa rôznia. Na www.primar.sk sa
odporúča dopĺňať vitamíny aj pomocou doplnkov výživy. Ovocie a zelenina je chudobná na vitamíny a minerálne látky nakoľko aj pôdy,na ktorých sa pestuje,sú na
ne chudobné. Zato obsahujú veľmi veľké percento pesticídov a ťažkých kovov. To sa samozrejme prenáša aj do plodín na nich pestovaných.... Podľa môjho názoru je veľmi dôležité poskytnúť bábätku dostatok plnohodnotných živín v bezpečí mamičkinho bruška a pritom neohroziť ani
mamičkino zdravie. Dieťatko si vezme od
matky všetko,čo potrebuje pre svoj vývoj a ak má nedostatok.... Takže zvážte...

aknitka

čítala som vyjadrenie gynekológa na túto večnú tému o vitamínoch v tehotenstve. jeho odpoveď bola že zdravé ženy v našom zemepisnom pásme nepotrebujú žiadne vitamínové doplnky pretože všetko je obsihnuté v našej normálnej pestrej racionálnej strave. presne spomenul tie africké ženy, že jedine tam by videl zmysel brať tieto vitamíny.

jajka001

tiez som nemala dobry pocit ked som ich brala lebo nerada mam tabletky, ale ked to vsade tak propagovali ze je to velmi dobré pre deti. vitaminy na prirodnej báze, ok, no najradsej priamo v zivej zelenine a ovoci :) dôraz na živú.

Ivka 1

Jasne ak nemas tazkosti s otehotnenim,nie je potrebne predbiehat, hoci vitaminy na prirodnej baze v spravnom davkovani a vyvazenom pomere neuskodia nikomu.