Endokrinologicke vysetrenie

jajkafr

nowucqa
záleží aj od toho kvôli čomu tam ideš a aké odbery ti bude lekárka robiť... ak ti bude robiť odbery na štítnu žľazu tak ti krv vezme možno aj hneď a nemusíš byť nalačno, ale ak ti bude brať krv aj na iné hormóny najmä na pohlavné hormóny tam sú určité pravidlá ale to ti lekárka povie ... ako tu už bolo písané vyšetrenie nebolí takže sa nemáš čoho báť.

Nicoolka73

ahoj ja chodím asi 5 rokov na štitnu žľazu .. mne povedala doktorka že nemusím chodiť na lačno.. že sa môžem najesť.. ael také ľahké ranajky.. (nie slanina atď... salam)(na krv) keď som tam išla prvý krat.. tak mi zobrala krv vyzliekla som sa do spodného pradla ohmatala mi krk brucho a zmerala mi výšku váhu... tlak.. povypytovala sa otázky či ma niečo netrápi .. napr. či mám pravidelnú meštruaciu atď... a o 2 týždne som si mala zavolať pre výsledky vypytaj si kontakt ak ti ho nedá... a potom ta objedná na sono.. ak budeš mať zníženú činnost.. tak ti nasadí tabeltky.. ktoré budeš musieť užívať nalačno každý deň... nič to nie je.. tie tabletku sú len hormóny neviem či len nie hormón.. ktorý sa ti vytvára v š.ž. .. a ty si ho len doplníš..

joni_

ak ti povedali ze ides na krv, tak urcite na lacno, ja som mala vysledky asi do tyzdna. Zavisi od konkretneho labaku, ako rychlo robia, ale v ten isty den ich asi mat nebudes.

Inka-hubnutí

Dobrý den, pokud by měl někdo zájem o informace na prášky na hubnutí, které mi pomohly i při snížené funkci štítné žlázy, ráda pošlu. Inka
Pište na email: inka.hubnulka@email.cz