Gynekologička.tablety Macimor complex

Príspevok v téme: Gynekologička.tablety Macimor complex
Weronka:)

dobrý deň dnes som bola u gynekologičky a povedala som jej že mám taký výtok dožlta..ona mi nespravila ani ziadne testy iba ma normálne vyšetrila a povedala ze hm no je tam vytok a predpísala mi nato macimor comples...,máte s ním niekto skúsenosti alebo mám to zacat brat aj ked mi nespravila ziadne testy? a neviete prosim vás kolko priblizne stojí?? a este by som sa chcela spytat co mi niekto nemoze odporuciz nejaku dobru gynekologicku v ba ktorá vie dobre riešit problém? dakujem

datelinka

neboj sa, gynekologicka vie aj bez vyteru urcit, o aku infekciu sa jedna, staci je vidiet vonkajsie prejavy. aku su len bolesti, ale vytok nie je pritomny, vtedy je urcite potrebne urobit kultivaciu.
precitaj si macmirore, je tam aj cena, pripadne doplatok poistenca, ak to mas na predpis: www.nobelplus.sk
ako vsak akinom pisala, je potrebne zavadzat vaginalnu tabletu na noc, aby jej posobenie bolo co najintenzivnejsie, taktiez co najhlbcie do posvy a nezabudnut pouzivat vlozku. ta jedna tableta sa postupne uvpolnuje z posvy pocas celych 24 hodin, kym zas neuzijes dalsiu tabletu.

akinom007

No moj gynekolog robi vyter vzdy aj ke dpridem s problemom aj ked vyuzivam cipky musim prist na kontrolny. Chodila som predtym k jednemu gyn.ktory mi vyter nerobil len sa na ot pozrel a nieco predpisal a stale sam i rpoblemy vracali nezaberalo to a potom akonahle som prisla k novemu gyn. a sparvil mi vyter zisltilo sa ez mi to nezaberalo lebo predchadzajuci gyn. mi predpisoval cipky na kvasinky a pritom ja som mala zmiesanu infekciu kvasinky+streptokok.
Macmiror som brala a nie raz! nikd ymi nejak extra nezabral, nikdy ma uplne nezbavil vytoku. A este je tam aj tych cipkov 12 a strasne vytekaju na zlto a nestaci pri nich len intimka ako pri niektorych cipkoch, nemam ich rada ale gynekologovia ich predpisuju casto

janka24

Gynekologička ti nemusí robit výter alebo nejak vyšetrenie ak vidi žltý vytok. Vačšinous a na to davaju čípky a zavadzaju sa do pošvy na večer -ak farbia. Ten názov , čo máš nepoznám,ale v tom myslím,že gynekologička neurobila chybu ak si si vedoma chyby mohla si ju požiadat o vyšetrenie ine-napriklad ten vyter.