strata mezesu pei schudnuti...pomozte!!

Príspevok v téme: strata mezesu pei schudnuti...pomozte!!
Luciaaaa8674

chudla som nejakych 6kg a odvtedy som nedostala menzes (uz od augusta(...kdo ma taky isty problem??? alebo kdo ho mal ako ste to vyriesili?? ja viem ze by bolo naj lepsie ist ku gynek. ale neda sa nejako vyvolat...lebo jedna baba mi vravela ze sa nemusim bat ze ona sa dostavi sama ked si telo zvykne..tak sama neviem prosim poradte :((som zúúfalá

aluska

ked zena strati menzes (predtym ho mala), znamena to, ze je prilis podvyzivena na to, aby donosila dieta (pretoze menzes znamena ze telo zeny ja uz pripravene mat potomkov)
takze neni to sranda stratit menzes, este viac, ked si vo vyvine

aluska

nechaem preco nejdes k doktorovi...to nie je sranda..to neni len ze nekrvacas pri menzese ale to musia sprevadzat aj nejake vnutorne zmeny...ty to mozes mat uplne z niecoho ineho..ved baba tu pisala ze si myslela ze to ma z chudnutia a mala cystu...ja neviem preco ste neni zodovednejsie voci svoju zdraviu..ked ho stratite budete stastnejsie?

ouky

Mala by si zajst k doktorovi..to ze sa tu budes pytat nas nevyriesis nic..jednoducho kazdy z nas by ti odporucal odbornika cize gynekologa...Pricin mose byt mnoho...Ale pravdepodobne mose to byt z toho ze si schudla...Mala by si ist ku gynekologovi...((: Ten uz bude vediet co ma robit (:

cokoloko

Ahoj Lucia, mne meskal menzes, ked som sa snazila uplne nejest sladke. Ked mi uz meskala perioda take 4 dni dala som cokoladu hned v ten den som dostala
(a to slo takto asi 3 mesiace po sebe). Potom ma ta snaha nejest sladke presla. ;) Neviem, ci to pomoze aj Tebe, ale vyskusaj. Alebo, chod na rozbor krvi, ci nemas malo zeleza.

.....

Riešenie problému je vždy ťažšie ako samotný problém. Ja by som počkala najviac 3 mesiace, potom už ale išla k lekárovi. Naše telo je veľmi citlivé. Možno si si porušila rovnováhu hormónov. Ono to bude trvať dlhšie pokým sa telo dá zase dokopy.

Ivka 1

Pri strate menzesu a uprave hormonalneho cyklu pomaha kombinacia vcelej materskej kasicky a wild yamu. Po troch mesiacoch sa vcelia materska kasicka moze vymenit za vceli pel.