nebavi ma zit

Príspevok v téme: nebavi ma zit
johanka11

hladam tu nejake rady, pretoze mam uz dlhsi problem s tym, ze neviem zit tak naplno ako dakedy,neviem najst chut do nicoho, mam za sebou aj iste partnerske ci zdravotne problemy, neviem co chcem v zivote robit, ci necham vysku, bolo by pre mna najlepsie navstivit nejakeho odbornika-psychologa?ak nejakeho poznate, prosim z nitry, a plati sa za navstevu psychologa?dakujem vam, ak sa vobec niekto ozvete

Renko

Tiez ma nebavi zit, Zatial neviem co s tym , podla mna je nas viac , len kazdy to mame dost inak . Moj problem je v podstate jednoduchy aj ked pre vecsinu ludi tazko pochopitelny . Ja som proste brutalne narocny , chcem vsetko len to najlepsie a priemer je malo , Ked mam vztach chem mat stale lasku na plno , updajuci vztah ma nebavi , tiez ma nebavi davat si vsetko to co si ludia davaju aby sa citili lepsie , televizor , hry, drogy (kava, tabak , cokolada,alkohol atd) , ani ma nebavi prepadavt nejakym zalubam len aby som zabudol na realitu , ja chcem stale citit lasku a zit naplno kazdu sekundu , inak ma to tu proste nebavi , a tak cakam na smrt alebo na zazrak , alebo na nieco co este neviem ... Nezabijem sa lebo to je spinavost ...

Nanin

Napísala si, že si \"žila naplno\" a že teraz nie. Ale Ty najlepšie vieš, prečo tomu tak je, určite poznáš príčinu. A rada by som verila, že Ťa to už prechádza, že už máš sem-tam veselé chvíle. \"Do sveta\", kde to je? Určite to tam bude i po skončení školy. Neunáhli sa.

moon nikka

nechuť žiť určite z času na čas prepadne každého. tiež mám dni, kedy upadám do totálnej pasivity a jediné, čo vládzem, je ľahnúť si, zavrieť oči a spať. pokiaľ ale nie si práve z ľudí, čo si z 10 pekných vecí všimnú akurát tú jedenástu škaredú, určite s tým dokážeš niečo urobiť. vôbec nie som proti psychológom. ak však neprejavíš dostatok vlastnej iniciatívy, aby si zmysel svojmu životu dala, zapísanie diagnózy do zdravotného záznamu a recept na antidepresíva ti skutočnú úľavu neprinesie. ak tak urobíš, daj si pozor, aby si sa potom nezačala vyhovárať, že tvoja depresia je diagnóza a bez liekov to nejde ... nedaj sa otupiť, určite existuje niečo, čo ťa správne naladí. len sa nezačni ľutovať a neprestaň hľadať! a čo sa týka Boha - nie som "aktívne" veriaca, ale Boh je pevným bodom môjho života. ak sa však vrhneš na vieru, nech ti je oporou a nie únikom z reálneho života. veľa šťastia!

fedorova

Mila Johanka!Konecne je tu clovek,co nevie co ma robit! kazdy je zaneprazdneny,nema cas...Mas za sebou;kde co,ale velmi spravne pises-ZA SEBOU. nie pred sebou,cize to za sebou uz nie je,akurat poucenie.Nemas ciel?To ty si myslis ,ze nemas ciel,ale mas a si pripravena na novu ulohu,si vyprazdnena,nezdrziavas v sebe nijaku hlusinu,co nema hodnotu.To ze si pytas radu,hovori za Teba o tvojej tuzbe byt uzitocna! Skolu v ziadnom pripade nenechaj.Uc sa a vela aby si urobila pre kvalitu osobnosti co najviac!Vo volnom case citaj mudre knihy,napriklad knihu prislovy z biblie,Kazatela-hladaj mudrost od mudrich,tam kde je! Poznanie Ta obohati a mozes pomahat ludom v problemoch ake mas teraz TY. Najtazsi boj bojovat so sebou-Najkrajsie vytazstvo ;Zvitazit nad sebou. Mudrost Bozia vola a ten kto ju hlada,len ten ju nachadza.Vela stastia.

roskaa

dakujem vam za rady,,,chcela by som skusit psychologa,,ale mam z toho strach,,nevem ci sa odhodlam,,,shaula nemam akou cinnostou, kedze mam problem s tym ze ma nic nebavi,,a unavena som skoro stale,a pre evusaa,,som veriaca,,,ale hambim sa ist do kostola....najhorsie je ze rozmyslam o ukonceni skoly,,a odidem do sveta,,,lebo to tu uz nevydrzim.

Nani

Pomysli si, že máš 63 rokov.
Johanka, čo by som za to dala mať také starosti ako Ty, ale aj toľko rokov ako Ty! Netráp sa, raz je tak a potom inak, a to je dobre.

Magy

Johanka na nechut do zivota je recept jednoduchy. Najst si nieco, co ta naplno zamestna. Porozmyslaj, co ta bavi, v com si dobra, cim si mozes vyplnit volny cas a upriamit svoju pozornost na to. Z nudy vzide vzdy najviac zla. Kto sa nenudi, nema cas mysliet na blbosti.

ShaulaThalit

toto je inak naozaj dobre... nemusis ist rovno do kostola, ak sa ti to protivy, pretoze ja som sa poslednu dobu tiez utiahla dost k viere, a je mi lepsie, citim sa cistejsia... aj ked moje problemy mi to nevyriesilo.. skus najst vieru, hocijaku... ale rozumnu

evusaaa

neviem ci si veriaca alebo nie ale skus zajst do kostola alebo za knazom najlepsie za salezijanom.povedz co ta trapi.on ti pomoze bez ohladu na to ci veris.