Nenormálna chut na sladké ........

brieta

petrika ja neviem ci je to odveci ale ja som nenormalne zrala sladke,denne cukriky,keksy na tony a cokolady neurekom.bola som schopna zozrat mikulassky balicek na posedenie kym boli deti v skole.Potom som bola na preventivke a zistili mi malo zeleza,brala som ferronat a kyselinu listovu a odvtedy akoby utal,sladke nemozem ani citit.Ked vidim v obchode cokoladovu tycinku az ma strasie od hnusu,normalne mam k tomu odpor.A zasa ked idem na kontrolu a mam nizku hladinu zeleza,to uz viem dopredu,lebo ma znova prepadava chut na sladke.A dookola...zas mi da antianemika a mam odpor k cukrovinkam.neviem ako je to mozne,pisem iba svoju skusenost.Mne samej je to zahada :-)

PIROHA

čaute,ja strasne milujem pirohy s tvarohom ci s lekvarom
no neviem ci sa ich teraz vzdat alebo nie,ma to vela kalorii?nikde sa neviem docitat na kalorie s tymto jedlom,dakujem

Slobodna

chýbajú ti sacharidy, preto máš chuť na sladké, skús začať jesť celozrnné pečivo, celozrnné cestoviny, ryžu natural, ovsené vločky a zbadáš ten rozdiel. Odskúšané.

hejka

V tele je nedostatok chromu a wanadu, daj si vysetrit krv na mineraly stopove prvky a budes mudrejsia. Odporucam tycinku DAkseen drnona-arche.

AdamKrt

Keby si si zasadila do crepnika a pestovala rastlinku STEVIA CUKROVA. Je 300x sladsia ako cukor a zuvanie jej listov uvolnuje dost sladku chut. Naviac ma antisepticke ucinky, pekne dezinfikuje ustnu dutinu.

Neobsahuje to ziadny cukor, takze ziadne priberanie z toho nehrozi. Daju sa vraj kupit aj rozne vytazky zo stevie, ktore mozes pouzivat namiesto cukru.

Tu je o nej viac:
koktail.pravda.sk

aluska

alebo ochuteny jogurt alebo tvaroh..ale odporucam kupovat tie bez zahustovadiel,a nie len tebe alebo kazdemu..a poriadne citat obaly...lebo niektore vyrobky uz pomaly nemaju s jogurtami nic spolocne!

Magy

Ked sladke, tak radsej ovocie - jablka, jahody, ananas... a podla detailov popisu za to asi moze nejaka psych. nestabilita - zeby ten rozchod?

aluska

ten rozchod by mohol mat vplyv, pretoze zazivs stres...ked uz chces zobat nieco sladke, tak susene ovocie, ale pozor na mnozsvo, pretoze si vezmi, ze napr. 1 susena marhula je ako keby si zjedla jednu cerstvu..cize nemozes toho zjest ja neviem kolko..ja napr. zahanam chut na sladke kavou s cukrom a mliekom...alebo samozrejme cerstve sezonne ovocie...alebo si davaj sladke ranajky vo forme ochuteneho musli napr s mliekom alebo jogurtom

karioll2

co mas robit?prestat to jest.take lahke nevies?
cim viac sladkeho zjes,tym mas viac rozkolisanu hladinu glykemie.ak uz musis nieco sladke,jedz ovocie alebo kvalitnu cokoladu,lebo ovocie je zdrave a cokolada ma nizky glykemicky index
vselijake keksiky to je absolutna smrt kvoli nenasytenym transmastnym kyselinam