cvičím a priberám

aja25

katkaba zvysena hmotnost moze byt aj z toho ze svalstvo je tazsie ako tuk takze ta zvysena hmotnost moze byt aj z casti toho.A mas pravdu ze okolo 30 roko sa metabolizmus spomaluje.Takze bud upravis kalorie alebo sa budes viac venovat aerobnym aktivitam/beh,bycikel,aerobik/.

katkaba

ani ja nie som za diety,paci sa mi skôr vyšportovaná postava ako štihla, cviky stiedame posilňovanie a airobné cvičenia. Chlieb jedávam možno 3x za týždeň, je pravda jedno obdobie v živote keď som mala super sa mi darilo, len som chodila behávať a moje večere boli zeleninové šaláty postava bola super. Mám 27 r. možno je to vekom keď telo už tak nespaluje tuky. Ešte chcem dodať, že nestresujem sa dietou, skôr jednoduché jedla na vode ryby a hydina, ovocie a zelenina. Mojím meračom váhy je oblečenie:)

sinka

a ako vyzera tvoja strava? nejes vela chleba? nie som za diety,skor za zdrave stravovanie a preto by som ti odporucila veceru nahradit zeleninovymi salatami. co ti povedal trener na priberanie? nebude to cvikmi? niektorymi sa pribera na svalovej hmote,airobickymi sa chudne. a hlavne ide o psychiku. tiez som skoro nejedla a cvicila a pritom som priberala...ked som zmenila pracu,pretoze tam bol stres,tlaky a boje o miesta,nenavist,donasactvo a ine intrigi,tak som schudla. mozno sa prilis zaoberas vahou a hovoris si,ze si tucna. a telo to vnima ako prikaz: bud tucne, a sprava sa tak.