Rastový hormón v 20tke

John2323

Baby co kukam tu mate vsetky okolo 160 a vas to trapi?? nechapem vas ved u bab je to uplne prirodzene a zlate, ja som chalan a mam 168, to je na zamyslenie.

vevericka

no ved sa staci pozret na Sly, koli poslednemu rockymu daval rastovy (okrem kosti v detskom veku, v dospelosti rastu aj svaly na ukor tuku, preto je dnesne hovadzie bez tuku a svalnate), nechcel davat vacsie svinstva a teraz aj tak vyzera..zhrubnute nadocnicove obluky, masivne usne laloky a nos s perami..troska nam zoskaredol Ital jeden:D

Maros75

Ziadna sanca!!!!
Staci si dat zrentgenovat zapestie ruky a uvidis ci mas vobec nulovu sancu ho dostat.
Rastovy hormon je nebezpecny a mozu ho ojedinele dostat niektore nevyvynute deti so syndromom a genetickou poruchou rastu.
Ma kopec vedlajsich ucinkov .

majkaaaaa

aj ja som malinká, mám 160 možno ešte aj o centimeter menej a tiež 21 rokov. možno do dákej 19-nástky som sa kvôli tomu trápila, ale rastový hormón ma nikdy nenapadol. brala som to tak že asi mám byť taká maličká :) tiež by som chcela mať dlhé nohy, vyzerať pri kamarátkach rovnako, ale som koniec koncov spokojná so sebou, nikdy sa mi nemôže stať že môj partner bude nižší ako ja, čo rieši väčšina mojich kamarátiek, alebo teda je menšia žeby mal menej cm ako ja :D a riešim to tiež opätkami, prestala som sa obliekať športovo ale skôr elegantne a topánky na opätku 10 cm, samozrejme nie stále, nie je to dobré stále mať opätky, takže balerínky, žabky, botasky, sandále mám rada tiež. a vraví sa čo je malé to je zlaté :)

John2323

Viete mi poradit za akym doktorom ist aby zistil ci mam uzavrete rastove chrupavky a ci ma zmysel brat rastovy hormon?? dakujem...

:D:D

ja mam 18r a som tiez mala, 154cm!:D a este k tomu noha velkosti 35-36, takze aj topanky na opatku sa mi tazko zhanaju... a som tu :) :D

fenix

v tomto veku by si uz mala mat zatvorene strbiny,takze to nema vyznam
a inac ten hormon je pekne svinstvo.
sprav si poriadok v hlave a je to.

vevericka

666 v 20 uz velmi nenarasties..ako tu uz povedali rastove strbiny u dievcat zvacsa byvaju uzavrete..rastovy hormon by ti skor mohol uskodit..

adka1320

Pozri ja mam 20 brala som rastovy hormon a mam 160 cm a povedali ze moja vyska uz zodpoveda normam :)ale urcite ti ho poistovna neschváli: