Je toto láska?

Príspevok v téme: Je toto láska?
laska?

S mojím priateľom som už pol roka...všetko bolo zo začiatku krásne a myslím aj teda, že je..ale niekedy mi veľmi chýba sloboda...Je pravda, že by som si mohla niekam sama s kamoškami vyraziť, ale necítim to za potrebné cítim sa lepšie s ním...Trápi ma hlavne to, že niekedy nepotrebujem byť ani s ním ): Niekedy si myslím aj, že ho vôbec neľúbim ): je to také ťažke ale viem keby som mu dala koniec, tak by ma to strašne trápilo a možno by som bez neho nedokázala ani fungovať )): Viem, že on ma veľmi miluje a ublížiť mu nechcem..už sa poznám aj s jeho rodinou proste akoby sme už boli zasnúbení...Niekedy chcem byť len tak sama baliť iných chlapcov...Ale toho svojeho mám rada len neviem či je to láska )):

milovna

ty mas len 16 rokov?och boze dievca,ved ty mas este cas na vazny vztah:-)ide o to,ze po 4 rokoch budes vyplakavat,ze si si nic neuzila v mladosti a verim tomu,ze neskor budes vymyslat.,myslim takym stylom ze by si ho podviedla.nie vazne.premysli si to.ked citis take veci,tak to preto ze si mlada a nevyburena.myslim si ze,dievcata v takom veku by sa nemali viazat:-)

sweet_lolitta

ahoj, ja mam od priatela dost slobody a tiez si neviem predstavit zivot bez flirtu s inym muzom, mam z toho radost a neberiem to vazne :) cize ak sa s priatelom porozpravas, na co vsetko je on ochotny pristupit, tak mozno zistis, ze mozes mat z kazdeho, aj zo slobody aj zo vztahu :)

Michala11111

môj názor: si ešte mladá baba, ktorá by mala mať len také flirtíky, nejaké boskávačky a nie vážny vzťah myslím si že si na to primladá. Samozrejme že ti chýba sloboda blázniť iným chlapom hlavu ved si to ešte poriadne nezažiala. Jednoducho je to skoro ešte sa tak neviaž trošku si uži ( čo sa dá aj bez sexu) a potom je čas na lásku

soffa

tiez som svoj prvy vazny vztah mala v 23.dovtedy to bolo take ze ja sa viazat nechcem,ani mi to proste nechybalo,mat po boku niekoho.ale casom ma to preslo nasla som si priatela,ktoreho milujem a nevymenila by som ho za nic na svete.sme spolu 6 rokov a planujeme spolocnost.podla mna to vsetko pride vekom...netreba sa nikam ponahlat.potom clovek nic nelutuje

Carollit

Nuz podelim sa aj ja o svoju skusenost. Mala som 22, ked som stretla chalana, akeho som vzdy chcela, skratka pozorny, inteligentny, so zmyslom pre humor...postupom casu sa on zoznamil s mojou rodinou a ja s jeho, vsetko bolo fajn, ale jedneho dna som si zacala uvedomovat, ze nieco nie je ok. Skratka uz mi nechybal tak ako kedysi, citila som, ze nieco sa zo vztahu vytraca a cim dlhsie som nad tym uvazovala, tym to bolo horsie. On ma lubil a ja jeho uz nie. Ako nahle som sa v tom uistila, rozisli sme sa, plakala som cely dni a viem, ze on tiez. Nechcela som mu ublizit. Ale nedokazala som ho klamat. Jeho sestra mi vynadala, ze som mrcha a herecka, ze som ho klamala...ale ja viem, ze som neklamala. Neviem preco, ale tie city vymizli a dodnes som neprisla na to, preco.

sqs

no ja som na tom uplne ako ty chodila som s priatelom pol roka viem ze ma strasne lubil a ja som sa snim rozisla pretoze neviem co chcem.a teraz to strasne boli ja by som to chcela spat ale uz mu nechcem ublizit......mne strasne vadilo to ze on ma proste lubi a ja som to dobre vedela aj ja som chcela citit a nieco take zeby som sa snazila zeby ma mal preco lubit.mozno velmi vymislam ale nas vztah bol taky nudny uz ma nic nebavilo ani snim byt:((((

AdamKrt

laska? Včera 22:03:

tak ten vek vysvetluje toho dost. Vela zien nevie co chce a s vekom sa im akosi zapaluje, ze co by to mohlo asi byt. Tento problem ma vsak aj vela muzov, tak sa netrap.

Kludne mozes byt aj 10 ci viac rokov v takomto stave, ze nebudes vediet co chces, pokial si neusporiadas zivotne priority.

16 je na vazny vztah ozaj dost malo.

Bill

Mam podobny problem, s priatelkou sme sa po 5 rokoch rozisli, ale sme stale spolu, hovori sa tomu, ze si na niekoho naviazany. Perfektne si rozumieme, mame podobny zmysel pre humor. Len spolu nechodime a nevedieme sexualny zivot.

laska?

Mam 16..a neviem co si tym chcela povedat karioll...Nevies ani ako sa citim...ako ma to strasne trapi a ako som na seba nahnewana..chcem byt s nim no zaroven aj nie..to sa neda jednoducho vysvetlit...ja uz z toho mavam stavy...nechcem ho sklamat a ani nikdy som to v plane nemala )): nikto nefie ako sa citim ja teraz...)):