max factor make up

aluska1

ich no moze byt..ja mam taku zmiesanu plet akze mne by asi sadol...mne by praveze vyhovovalo ze by mi trochu vysusil plet

ich

aluska1-bola som pozriet ten dermacol ale to nie je pre mna dobry podla mna ma bude susit.
MF-mne vobec nevyhovuje a je zbytocne sa tu hadat pretoze kazda z vas ma inu plet a musi si kazda sama na sebe vyskusat.

mirka 23

Baji, mne vydrí mirracle asi 2 mesiace (možno viac)a použivam ho každy deň. Maybeline by som si nekupovala.. vyhodene peniaze podla mňa. Kup si MF, budeš mať kvalitku a potom uvidiš.

Baja22

Baby, kolko vám vydrží make-up Max Factor Miricle Touch, ked ho tak používate každy druhy deň? Lebo rozhodujem sa medzi nim a penovym Dream Matte Mousse... ale na ten miricle touch je vela dobrych ohlasov :)

veroniiika

podla mna maybelline nie je az taky shit...je to taky priemer...jasne, ze na aknoznu problematicku plet nestaci...ale pokial mas plet peknu, maybelline je pohodka...najlepsi je ten penovy, perfektne zmatnuje a potom mam velmi dobru skusenost s tym dvojfazovym... co sa makeupov tyka, za shit povazujem rimmel,strasne sa romazava, dalej miss sporty...to ani nekomentujem...co je vsak zaujimave, spiraly miss sporty ocenujem ovela vyssie ako lorealky...tie su nekvalitne, skoro vysychaju a robia hrudky, opadavaju, proste su otrasne...za tu cenu mozes mat 3-4 miss sporty spiraly. nerada odpisujem kozmetiku ako celok, pretoze aj v radoch lacnejsich sa daju najst kvalitne produkty...ta kikirikavo zelena spirala od miss sporty patri medzi najlepsie ake som kedy mala...dalej je vyborna MF Masterpiece Max, aj 2000 calorie je dobra, taka tmavofialova od oriflame krasne vytaca no a este mi napada astorka av striebornom obale, nepamatam nazov...viem, ze toto nie je tema o spiralach, ale chcem tymto len poukazat na to, ze aj ked mas vynikajuce skusenosti s makeupmi loreal, nemusi byt zlatym pravidlom, ze budes rovnako spokojna s kazdym vyrobkom...a plati to aj naopak.
mna zatial nesklamal ziadny vyrobok od max factor, 90% od Avene, La Roche a vyhovuje mi aj Vichy, neviem preco na nu tolko ludi nadava, ja zatial negativnu skusenost nemam.