Nechuť na sex....frigidita?

Príspevok v téme: Nechuť na sex....frigidita?
Axinka23

Dobrý deň,
nad svojim problémom uvažujem už dlhšie a neviem si s ním rady. Mám 27 rokov, šťastný vzať, v ktorom nám to klape po každej stránke - okrem sexu. Od určitej doby (bolo to už aj pred terajším vzťahom) som úplne stratila chuť na sex. Mám pocit, akoby ma \"opustila\" všetka vzrušivosť. Pri pomyslení na sex cítim dokonca niekedy odpor. Už neviem, ako ďalej. Milujem svojho partnera a viem, že mu tým dosť ubližujem, aj keď je ku mne veľmi ohľaduplný. Beriem antikoncepciu už asi 6 rokov, uvažujem, či nebude problém aj v tom. Dá sa to označiť ako frigidita?Je potrebná konzultácia so sexuológom?

Monika1984

Problem je v antikoncepcii znizuje chut na sex, pretoze antikoncepcia funguje na systeme blokovania ovulacie... uzivas umele hormony kazdy den rovnakom mnozstve...
v beznom cykle u zeny ktora neuziva atk hladina hormonov sa s cyklom meni preto napr mame vacsiu chut pocas ovulacie:)

janekMY33

jasne ale ja by som ty poradil skus ja neviem nekauku eroticku masaz alebo co z druhim chlapom nie sex aby si mu bola neverna a uvidis ci budes mat chut na sex alebo nie

Zuzka-09

Mirka dik za radu, ak sem este prides, tak by si mohla napisat, po akom case sa Ti to upravilo a ci sa to upravilo uplne. a uz som to objednala aj ja. precitala som si k tomu clanok a myslim, ze by to mohlo byt ono.. ja vysadim o tyzden. myslis, ze to mozem prekryvat? dufam, ze zaberie a este raz dik.

theoleander

Presne ako hore spomenuli už antikoncepcia zmeni Ti libido, v tom bude problem chod na gyndu nech sa Ti na to pozru,Ty aspon vieš kde je pricina tvojho problemu.Ja nemám libido už rok a devat mesiacov, o vzrušivosti či o tužbe z mojej strany sa nedá vobec hovorit, a je mi zle.

mirka 23

Zuzka, hej pomohlo :) Po vysadeni som mala riadny problem hlavne s cyklom, aj pleť hrozna a toto mi upravilo hormony. A proti vypadavaniu vlasov mne velmi pomohla henna.

mirka 23

A mne okrem vysadenia HAK "pomohlo" Wild Yam. brala som to na upravu hormonov, ako radil RNG, ale ked to beriem, tak mam prišernu chuť na sex.

silvika17

tiez si myslim ze to bude mat povod v HAK, teda za mna hovori vlastna skusenost, tiez som to brala 8 rokov ale uz 5 rokov neberiem a neda sa to porovnat..Ked som uzivala HAK sa mi to chvilkami az hnusilo. teraz je to uplne v poriadku, HAK je strasne svinstvo, uz nikdy by som to nebrala.