Vztah na dialku, dôvody za

Príspevok v téme: Vztah na dialku, dôvody za
mediq

Zdravím.
Chcel by som sa opýtať na výhody vzťahu na dialku.S priateľkou sa poznáme 2 roky cez net a nedávno sme sa dali do kopy, ked sme sa spoznali prvý krát naživo bolo to ako z rozprávky aj to je , ale včera sa ma opýtala, či to má všetko zmysel a ak mám byť úprimný nevedel som , čo jej nato povedať. Vzhľadom nato, že ju neskutočne milujem a pre mňa nie je len taká nejaká "dalšia" ale je pre mňa všetkým. Viem,že vzťah na dialku je ťažký ale myslím, že sa to dá. Poprosil by som nejaképostrehy ľudí ,ktorý prežily vzťah na dialku a dotiahli to úspešne do konca. Koniec si predstavujem asi tak, žeby mohla prist na skolu do KE, čim by sa náš vzťah už nevolal na dialku. Za každú radu budem povďačný.
PS: serte na moj pravopis :D

zlepenec

no ,lenze spoznavat sa na dialku cez net je len fikcia.ine by bolo keby ste spolu uz zili a teraz sa oddelite na rok alebo viac.
a uz sa poznate dokonale {sice to neni asi nikdy}
ale ma zaujalo co to teraz riesis? ved aj tak ak si zamilovany racionalne to asi tazko vyriesis, aj tak to pojde po citovej linke..
takze uvidis.Nenut ju pristahovat sa. ved ono to vyplynie...samo.
a prepac,,fakt budem zla,, ja by som nikdy nesla byvat do kosic......ani koli laske,ja by som tu svoju lasku ziadala opusitt kosice:}z lasky:}..arogantna bratislava hehehehehehe

lienocka2808

Ja som mala vztah na dialku s prestavkami takmer 6rokov. Chalan bol z Topolčian ja som z BA. Bol to krasny vztah. Videli sme sa kazdy vikend,niekedy on prisiel zamnou ale vacsinou som bola u neho. Skrachovalo to na tom, ze tam z jeho strany nebola ochota riesit po 6tich rokoch veci ohladne spolocneho byvania.Vyhodu vztahu na dialku vidim v tom, ze neupadne tak rychlo, lebo sa stale na seba tesite, nevyhody asi v tom, ze ked ma clovek problem tak v tej chvili to moze riesit akurat tak cez telefon, neni s milovanym clovekom osobne. Ale myslim si,ze na dialke naozaj nezalezi ked clovek miluje. Ja by som v tych casoch dokazala urobit vsetko aby som bola s mojou laskou.

M74

Nás tiež delilo vyše 200km, ale mali sme to šťastie že prvý pol rok sme boli spolu, potom rok chodila do školy, potom sme sa presťahovali ku mnne a zase ja som ešte pre zmenu išiel na 3 roky do školy zase 200km. Takže sme boli spolu počas víkendov a prázdnin. Ale toto nikto z nás nepovažoval problém. Internet a mobily boli v plienkach, tak nezabudmem na dlhé telefonáty z búdky...

betka1

ja som mala vzťah na dialku, sme manželia 25 rokov a som spokojná, tiež to nebolo ružové vždy, ale skôr sme mali problém v komunikácii potom už ked sme boli spolu.
A to nebol ani isq a skype vtedy , len pošta. Dcéra má vzťah tiež na dialku, fungujú normálne, spojenie cez net každý den a stretávajú sa kedy môžu, doštudovala veterinu v ke a chlapec zase študuje v Ostrave, všetko sa dá len treba chcieť, len to musíte obidvaja.Držím palce

GiovanniX

mne sa nepodaril vztah na dialku,zial dialka je dialka,ale nevravim ze to nemoze fungovat,mam kamaratku ktora uz 3 rok ma priatela na dialku a funguje im to:)

skusenaVtom

takisto moja skúsenoť je taká,že láska vydrží všetko, avšak len do tej miery, ak ďiaľka nie je zneužitá v prospech niečoho iného. S priateľom sme na ďiaľku už 3rok, ochvíľu začne 4tý,... milujeme sa, to je pravda, ale boli aj sklamania po tom, čo som odhalila jeho neveru. Síce som odpustila, ale ostalo to vo mne a keďže ho nemôžem "kontrolovať" /kvoli dialke/, pomaly strácam vieru v to, že v tomto vzťahu zotrvám.

Na vztah na dialku jednoducho musia byt ludia stavaní!!! Niekto to zneužíva, niekto nevydrží, v každom prípade takýto vzťah má niečo do seba len pre tých, ktorí skutočne milujú....

Dc

Ja mam vztah na dialku uz vyse rok a 3 mesiace a zatial sa to da nemozem si moc "vyskakovat" a howorit aky sme s priatelom silny.. Je to velmi tazke ale milujeme sa a sme presvedceny o tom ze nam to este vydrzi... :)

rada

Ja mam 4ročny vztah na dialku a v najblizsich dnoch sa s nim rozchadzam. Nefunguje to. Malo sa vidime, dokonca aj malo si volame, lokalitu vybrat bol problem...on ma lubi, ale ja uz nedokazem v takomto vztahu zit. Potrebujem ozit. Takze moj vztah na dialku nefunguje.

S1M

Ja mam tiez vztah na dialku a nikdy to asi nebude ono.. ale dovolim si poznamku na vetu, ze dufas, ze pride za tebou na skolu do KE. Tak to je nie dobra volba vyberat si skolu na zaklade toho, aby bola s tebou. Co ak ju ta skola nebude bavit? A co ked zrazu budete byvat spolu 24hodin denne a zistite, ze to nie je take krasne ako ked ste sa vidali malo a vazili si spolocne chvile? Nech si skolu vyberie radsej podla toho co ju zaujima, lebo ak sa rozidete a este ju aj ta skola nebude bavit tak to je zle.