Klorane sampon - vase skusenosti?

cupilupka

Mam odskusany KLORANE s chinínom.Je to pecka.Po kojeni mi strasne vypadali vlasy,ale tento sampon mi spravil doslova zazrak.Prvykrat som uverila,ze kozmetikou mozem nieco ovpyvnit.Vlasy mi narastli v pramenoch okolo cela a taktiez aj na celej hlave(hoci to neviem medzi ostatnymi vlasami tak rozlisit). Sampon je tmavy ako coca-cola ale dost je tazky-to znamena,ze viac sa mi mastili vlasy,nerobi taku penu a tiez vlasy nie su objemne v case uzivania.Ked som si raz za cas umyla vlasy s beznym samponom na zvacsenia objemu,tak sa mi vlasy ihned nafukli a neboli take spadnute.Kedze som na MD, az tak mi to teraz nevadi-dolezitejsi je pre mna konecny efekt,takzevydrzim to. Kamoskam taktiez velmi pomohol.DOPORUCUJEM!!!

Mitialka

Mne sa veľmi osvedčili profesionálne šampóny. Sú trošku drahšie, ale výsledok je neporovnateľný, A občas sa dá nájsť aj nejaká zľava. Ja napríklad zvyknem objednávať cez -odkaz odstránený-, kde aj niečo ušetrím.

leniii

ahojte mam strasne lupiny a suche vlasi.Pokozka ma svrbi a nwm uz co stym.pocula som o klarine ze je dobry.viete mi povedať co mi pomôže?

Mata2468

Klorane mangovy je dobry. Lepsie vlasy som mala ale z revalidu. Pouzivala som sampon, kondicioner, obcas aj ampulky do pokozky. Ale asi vyskusam klorane s vytazkom z ovsa. Uvidim. Aj vlasom prospeje obcas zmena.

olivka30

tiez som si uz zadovazila klorane s mangovym maslom a je naozaj perfektny. pekne vonia, vlasy ozdravi a po balzame sa vlasy super rozcesavaju, aj ked je balzam trochu redsi a rychlo sa mina. posobi aj proti krepovitosti, takze urcite odporucam, ale asi skor na hustejsie pevne vlasy. jemne vlasy by mohol zatazit a splasnut. vyborny je tiez pivonkovy, ten som si kupila na striedacku lebo ma nejak zacala svrbiet pokozka hlavy a priatel mal lupiny a pomohol.

ginger24

odporúčam klorane s mangovým maslom...vlasy mi doslova žiaria - v živote som nemala tak lesklé vlasy a tak výraznú farbu..môžem len odporúčať..tá veľká fľaša u nás v lekárni stojí tak 12-13€

Sarach2172

Ahoj bobullka ja mam s nim velmi dobre skusenosti je to uzasny sampon tak krasne mi zacali vlasy rast velmi mi ten sampon pomohol a uz nikdy ho nezmenim aj ked nieje najlacnejsi ale nedam ho za nic vazne mam od neho lepsie vlasy prestali mi vypadavat a zrychlil sa mi rast a vlasy mam pevnejsie no proste ten sampon je zazrak =) ODPORUCAM =)

olivka30

ahojte, ja som mala raz klorane papyrus a nic moc na moje vlasy, je to proti krepovitosti, ale po balzame som nemohla rozcesat vlasy. vyskusala som s ovsennym a mandlovym mliekom, tie su skvele. teraz si idem objednat s mangovym maslom a magnoliou. ta magnolia je novinka na lesk tak som zvedava.

haneska

Ahojte,

pouzila som Klorane zihlavovy ale ten nebol nic extra. Teraz vsak pouzivam s ovsenym mliekom na caste pouzite a je uzasny. Vlasy su po nom jemne, lahko sa rozcesu...

sasik12

strasne mi vypadavaju vlasy...som z toho uz zufala...zacala som pouzivat sampon s chininom a vitaminom B zatial vysledky ziadne pouzivam ho este len tazden a kupila som si aj sprej s komplexom chinin-kofein.....pouziva to niekto??vie mi niekto povedat ci to pomoze??