nie som šťastná

Príspevok v téme: nie som šťastná
reka

ahoj, ani neviem či chcem poradiť, skôr sa vyrozprávať. Môj problém? Nie som šťastná. Mám manžela ktorý je ako počasie. Jeden čas je to fajn, ale sú obdobia kedy iba plačem, ovšem keď ma nevidí. Problém je v tom, že je panovačný a urážlivý a mňa nenechá nič vysvetliť, a ak mu niečo poviem odprezentuje to takým spôsobom, že vždy z toho nakoniec vyjdem ja ako tá najhoršia. Ľúbim ho, no pri týchto okamihoch by som od neho najradšej ušla...:-(((((( Pred svadbou to bolo iné, bolo to v poriadku.

VLADOLIM

ženy milujte svojich manželov ved ony su hlavou rodiny a nedajte im možnost zmalomiselnieť podporujte ich vo všedkých snahach a nebudťe ješitne a náročne......

aknitka

bocianik už som písala že to neviem napísať presne tak ako to cítim a ako to je. preto som si vedomá že to čo som napísala musí pre nezainteresovaného vyznieť ako že ja som chudera a môj muž je odľud. ty si 100% spokojná so svojim partnerom?
tiež nie som "masochista" a keby to bolo veľmi zlé tak odídem. je to len o tom že to nie je celkom podľa mojich predstáv. a nie je to zase až v takom štádiu že by som chcela rozbiť rodinu a vziať synovi otca.

bocianik

baby, sami "páči", sko si sami pred sebou ospravedlňujete vašich partnerov, a pritom tomu neveríte ani vy..

inkab

strach, ano, som vydata, bez skusenosti by som si netrufla radit vo veciach manzelstva. Ten moj je milujuci, ale spociatku bol dost uzavrety. Postupne sa zacal otvarat a dnes ma vkuse objima, obchytkava, bozkava, mazna.
Zalezi to nielen of konkretneho cloveka a jeho povahy, ale aj od toho, aby sa snazili obaja. Zmena k lepsiemu a robota na vztahu netrva tyzden, ale roky. A kazdy den. Ale da sa to, clovek sa musi prisposobit tomu druhemu. Naucit sa spolu zit je velmi narocna uloha. Ved preto sa polovica manzelstiev rozpada.

margit

Akoby som sa v tebe videla.nemrhaj čas s ním a čo najskôr skonči toto trápenie,aby si nedopadla ako ja a ľutovaľa všetky tie stratené roky.Ver mi,že rokmi to bude ešte horšie.Nikdy nevieš,kde ťa šťastie stretne.Ver mi,mám to z vlastnej skúsenosti.Tento život máš len jeden a tak ho nepremárni.

aknitka

reka, mne táto diskusia svojim spôsobom aj pomohla. každý je aký je, nikto nie je dokonalý a ideály ktoré máme vysnívané sa splnia len málo komu, ak vôbec niekomu. prestaň sa trápiť zober to ako fakt a teš sa z toho pekného čo spolu máte.

aknitka

reka ja som si povedala to isté :-)) a určite nie sme samé. a nie sme na tom ani najhoršie. sú ženy čo majú oveľa väčšie problémy.

reka

hej, je ľahké povedať že aby sme odišli na pár dní, lenže ja tiež keby som odišla, tak tam aj môžem zostať, ale on nepríde. má také silné ego, že aj keby ho to straaaašne žralo, tak nepríde.Je to bohužiaľ tak. Aknitka, neber to v zlom, ale som rada, že nie som sama ktorá má takého muža doma. Ja viem, že sa nezmení...