Multivitamín ZELENY ZDROJ

kamiločka

To by aj mňa zaujímalo prečo ho už nedostať ved je to najlepší produkt na Slovensku.Fakt nevie nikto????

Ivka 1

Femka neviem ale mohla by si vyskusat prirodny produkt z klickov mladych trav a obilovin.
Sú vyrobené šetrným spracovaním zelených klíčkov 3 druhov semien. Klíčením sa zlepšuje využiteľnosť minerálnych látok a množstvo vitamínov sa zvyšuje o 50-200 %. V istom štádiu sa začnú klíčky sfarbovať do zelena, čo spôsobuje rastlinné farbivo chlorofyl. Je to molekula, ktorá má v centre horčík, podobne ako červené farbivo hemoglobín. Chlorofyl umožňuje fotobiochemickú premenu svetelnej energie na chemickú energiu. Tento proces sa nazýva fotosyntéza, dochádza pri nej k premene oxidu uhličitého a vody na glukózu a ďalšie organické molekuly. Túto vlastnosť majú len zelené rastliny.
Zložky :- Mladé zelené jačmenné výhonky: obsahujú 20% bielkovín, vitamíny (betakarotén, B1,B2,B3,B6, kyselina pantoténová), minerály (draslík, vápnik, horčík, síra, mangán, železo, meď, zinok, fosfor, jód, chróm, selén, nikel), chlorofyl, mukopolysacharidy, antioxidačné a tráviace enzýmy a vlákninu.
Pšeničná tráva: mladá vňať naklíčenej pšenice, obsahuje vitamíny (betakarotén, B1, B2, B3, B6, C, E, kyselinu listovú), minerály (vápnik, horčík, železo, meď, zinok, selén, jód, draslík, nikel, chróm), chlorofyl, vlákninu, bielkoviny, sacharidy. 100g pšeničnej trávy dodá organizmu toľko vitamínov a minerálov ako 2 kg kvalitnej čerstvej zeleniny.
Klíčky z lucerny : nazýva sa tiež kráľovná klíčkov, patrí medzi najstaršie kultúrne rastliny. Obsahuje: bielkoviny (40%) so všetkými 8 esenciálnymi aminokyselinami, vitamíny (betakarotén, B1, B3, B6, B12, C, D, K, E, U), minerálne látky (fosfor, draslík, vápnik, železo), enzýmy, chlorofyl, vlákninu.
Účinky: - je zdrojom vitamínov, minerálov, enzýmov, v koncentrovanej a ľahko stráviteľnej a vstrebateľnej forme
- podporuje krvotvorbu
- pomáha pri detoxikácii organizmu
- vďaka vláknine podporuje pravidelné vyprázdňovanie (prevencia proti hemoroidom, nádorom hrubého čreva)
- posilňuje organizmus pri vyššej záťaži
- prevencia a doplnok liečby cukrovky
- pomáha regulovať hladinu cholesterolu a udržiavať zdravé cievy a srdce.
- Chlorofyl pomáha čeliť účinkom radiácie.
Dávkovanie: 2- 3 denne zapiť vodou. Ráno nalačno 1 tbl. + 3 dcl vody vás naštartuje do nového dňa.
Cena je tiez velmi priazniva , balenie je 80 tabletove, viac vsak na maile,ak budes chciet,ozvi sa mi.