gynekológ alebo prasa

Príspevok v téme: gynekológ alebo prasa
palo67

...ked mi priatel rozpraval tento príbeh,tak som spočiatku nevedel,či sa mam smiat,alebo plakať...ale ked som sa nad nim zamyslel a ani som sa velmi nemusel snažiť,stačilo si len seba predstaviť v danej situacii,v situacii manžela pacientky navštevujucej jednu bohom zabudnutu gyn.ambulanciu,kdesi na východe Slovenska a hned ma prešla chut na smiech...no ale nech nenatahujem,k veci...predstavte si ,že Vaša manželka leži na gyn.koze s roztiahnutými nohami a pri bežnej prehliadke ju lekar ohuri otazkami tipu ,,ste pri sexe vzrušená?ˇˇpokračujem....mala by ste pri sexe použivať kondóm,mám vám to nazorne ukazať ako sa použiva?....alebo,pri vyšetrení prsnikov,necha stat pacientku uplne nahu pred sebou,len v čižmach a sucho konštatuje,že je pekne opalená....pri odchode s ambulancie roztrasenej žene povie,že milovanie s nou by bolo zaujimavé....a ešte pár pikošiek by som vedel vytiahnuť,ale na to aby ste si na temu urobili nazor,asi viac netreba...podľa mňa ide o sexuálne obťažovanie ako sviňa a od človeka ,,najpovolanejšiehoˇˇ....

katka000

pre niekto: a preco by nemohol byt gynekolog na muzov? to potom podla teba vsetci urologovia su na muzov, ked si vybrali taku specializaciu?

titi...

levicaaaaa má pravdu tá veta nemusí byť narážka.Moja mi zvykne povedať tiež ked mám v poriadku všetko,je to nádherné,alebo pekné.Poprípade aj na vaječníky že je to tu pekné.Mám gynekologičku.To musíš vycítiť prečo ti to hovorí.Však ho poznáš ked ku nemu chodíš nie?

MarkAurel

este som zabudol na jeden fakt pripadne vtip: Viete preco je tolko gynekologov muzskeho rodu? No predsa povolanie si vyberame este v puberte, a co vtedy maju muzi v hlave? Co myslite? xi xi

MarkAurel

jedna chyba je ze zena nema bit naha uplne na prehliadku je najlepsie daka sukna a tricko ktore sa v pripade kontroli prsnikov na vyhrnut,cize samotnej zene je prijemnejsie nestat tam uplne naha v inom pripade si sama moze za pripadnu provokaciu ale ako pises ide urcite u uchyla,odporucam zmenit lekara a najlepsie za zenu, aj pre samotnu pacientku je prijemnejsie ked na nu necumy cudzy chlap, a napokon zena lekarka sama zo svojich skusenosti moze bit lepsi lekar ako muz.