FórumDo kategórieKam som prispelObľúbenéVyhľadávanieNová téma

Téma: Predlzenie vlasov

Téma je iba pre registrovaných

Do témy môžu prispievať iba registrovaní a prihlásení návštevníci.

Pridať do obľúbených **OdpovedaťObnoviťHľadať "Predlzenie vlasov" v článkoch
  • Ikona kategórie Téma v kategórii: Krása
    lussiee19.11.09 23:02??.??.4.42

baby napiste mi,ktora metoda predlzovania vlasov je fakt najlepsia.ja nechcem clip in. chcela som si dat vlasy predlzit keratinom ale odovaraju ma od toho,a sama som videla na kamaratke ktora tak ma predlzene vlasy uz par mesiacov,ako jej to vyrasta a tie vyrastene vlasy ma strasne dokudlene ako dredy preto mam pocit ze asi by mi to velmi znicilo vlasy,lenze s inou metodou som sa zatial nestretla.strasne si chcem dat predlzit vlasy ale zase aj za rozumnu cenu,nie v salonoch za 30 tisic.vlastne potrebujem vediet ktora metoda predlzenia je najsetrnejsia... chcem si kupit vlasy z netu... a preto prosim o radu

• krasnajar26.05.13 17:30??.??.10.217

dovolim si vas upozornit na fakt, ze ani to lepidlo/ keratinove/ ktorym spoje lepia k vasim vlasom nie je setrne... navyse do hairtalk , alebo inak volajucej sa metode nedavaju nikdy panenske vlasy, cize vlasy sa rychlo opotrebuju... cize prvotna investicia je sice menej, ale ked to vypocitate ze vydrzia max pol roka, u blond aj menej, tak ta investicia taka skvela vlastne nie je... ja hovorim ze okrem keratinu a ostatnych metod za tepla, je vsetko vzdy lepsie ako toto.. ale zase ani jedna metoda nie je k vlasom uplne skvela..

• tina111226.05.13 15:56??.??.226.132

ja si davam tiez pasky dva roky

len mam problem ked mi ich davaju dole ze mi zostava paska vo vlasoch alebo lepidlo

ako tomu predchadzat? lebo pri vycesavani pasky mi vytrhavaju aj moje vlasy

• Nena124.05.13 18:00??.??.169.65

bakuki

môžeš mi prosím vysvetliť, ako je to potom s česaním, keď mám na vlasoch pásky?

A neviem si predstaviť po 6 mesiacoch, keď sú vlasy odrastené a po cca 10 cm od hlavy spojené... Ako sa učešem?

• bakuki23.05.13 23:51??.??.56.250

Ahojte, no pokial sa este da reagovat na predlzenie vlasov- tak najsetrnejsia metoda je Skin tape-AD pasky. Su to vlasy na lepiacich paskach, takze vlasy nazatazuju len na jednom mieste ako keratinove spoje.Vlasy sa po odrasteni len prelepia blizsie k hlave. Pokial su vlasy kvalitne, vydrzia aj 6mesiacov.Ja mam kadernicku, ktora je v Petrzalke v salone krasy S.O.S. a robi to uz par rokov.Ja mam sice jemne vlasy, ale nosim to uz 2roky. Je to uplne prirodzene,vlasy su kvalitne-prave,spoje nevidno, neboli to, nevadi pri spani, lebo spoj je plochy. Super vec. Viem,ze vlasy na predlzenie kadernicka aj predava.Kto je sikovnejsi vie si to nalepit aj sam. Ja si netrufam, tak chodim. Cena je oproti ostatnym vyhodna, takze neriskujem. Tak hadm to niekomu pomoze rozhodnut sa.)

• lilabmw20.06.12 14:41??.??.62.74

ja sa chystam teraz za 2 tyzdne predlzit si vlasky ruske 60cm cierne eurolockmi a sa tesim lebo uz som mala keratinom a vysklbala mi kadernicka pri davani toho dole polku vlasov vela sa ich polamalo a niektore vypadali ostali mi len oci pre plac a teraz mam skor riedke a nie ako predtym huste.Takze keratin neodporucam nikomu vobec.Na eurolocky pocuj len chvaly a je to najsetrnejsia metoda.A dufam ze vlasky po odpojeni ostanu ako pred nadpojenim pevne v to verim

• dady14.06.12 23:56??.??.130.37

Ahojte, všetky zainteresované, skúsené, spokojné i sklamané... Chcem sa opýtať, akú metódu predĺženia vlasov by ste odporučili teraz v roku 2012, keď už sa nepozná len keratín... Či je ten keratín fakt aj po rokoch najlepší, či sú vhodnejšie metódy /silikón, mikrorings.../ zaujímajú ma hlavne názory SKÚSENÝCH - teda tie čo si to aj "odžili" na vlastnej hlave... Prosím napíšte mi niekto, veľmi veľmi veľmi pekne Ďakujem za každú vetičku!

• Mrtina10.04.12 11:20??.??.207.15

Ahojte chcem sa opýtať, neviete mi poradiť ako sa volá metoda napájania na take krátke rúričky-s kliešťami. Kde by som ich kúpila cez internet dĺžka 55-60 cm?

Ďakujem

• jana1BA29.03.12 10:50??.??.27.11

uz som sa registrovala email jana1ba123@gmail.com

• hrstdghjklm18.03.12 17:28??.??.27.11

ja by som sa chcela opytat nejakeho kadernika/ kadernicky odkial objednavaju zive (panenkse vlasy). Odkial odbjednavame my vlasky su sice kvalitne,zive ale nehorazne drahe (40cm pramen= 3eura ). to znamena ze 150pramenov vychadza na 450eur len pre nas. Nechapem ako niektore zakaznicky mozu mat 55cm vlasy(kvalitovo take iste ako tie nase) za 250 aj s robotou! preto by som chcela poprosit o kontakt na nejakeho dealera. dakujem

• qatushqa14.01.12 11:50??.??.203.18

Čítala som, že niekto tu odporúčal metódu TV-Stripe, celkom ma to zaujalo. Chcem sa spýtať, koľko musia mať vlasy najmenej cm aby sa to pekne dalo predĺžiť aby to nebolo veľmi vidno. Ďakujem

• tpch07.01.12 20:36??.??.154.108

andy12, to, ze su krasne, je tvoj nazor.

• andy1207.01.12 20:36??.??.40.137

si na omyle,zalezi od praci kadernicky.moje su na nespoznanie.nedalo mi nereagovat an tvoj prispevok kedze take premudrete reci milujem.

• andy1207.01.12 20:34??.??.40.137

tpch nebud smiesna.mozem ti povedat ze mam odmalicka prohlems tym ze vlasy mi rastu velmi pomaly.v 15tich som si ich zacala farbit na blond a 4roky nevidim ziaden rozdiel v raste.mala som ich po plecia a znicene.najvacsi problem bolo ze mam vlasy velmi riedke ,cize to vyzeralo otrasne.bola som preto nutena dat si predlzit vlasy metodou euro lock.som velmi spokojna,je to krasne a babam ,ktore maju podobny problem ako som mala ja odporucam! nepomohlo mi to fyzicky ale aj psychicky.

• karolííí15.09.11 01:56??.??.160.15

Ahoj, ja mám metódu Tepex ... je to šetrná metóda, vlasy mi to nejako nezničí a vlasy sú veľmi krásne a kvalitné. Ak by si sa chcela pozrieť, tak mám vlásky z českého internetového obchodu. Je tam doprava na Slovensko, takže super. Tiež sem nechcela clip in, tak sem sa rozhodla pre túto metódu a som naozaj spokojená.Ta stránka je taká www.clipin4you.cz

Tak treba sa ti to taky bude páčiť ako ma.

maj sa

• tpch20.08.11 17:47??.??.155.89

Nemozem si pomoct, ale nadpajanie vlasov sa mi zda byt poriadna somarina. Ked chcem dlhe vlasy, tak si ich necham narast. Nadpajane vlasy vzdy rozoznam, nevyzera to dobre.

• imro250120.08.11 17:04??.??.76.109

reagujem na prispevok Lenky007 metoda je fakt dobra pokial zakaznicka nosi len rozpustene vlasy v podstate je to nieco ako medota weaving alebo pasky lenze hlavna nevyhoda takychto typov metod : vlasy do ucesu nevyceste popripade spoje je strasne vidiet. vlasy si prstami neprehrabnete pri korienkoch co babam a mojim zakaznickam nesmierne vadilo pri tychto metodach. Dalej reagujem na prispevok eurolocky. Vacsiu blbost akoze vlasy povysklbavaju a pod som este nepocul a ani osobne nevidel!!! eurolocky, micro ringy ... su najsetrnejsia metoda vobec!!! je sice nevyhoda ze napr. pred operaciou musite vlasy zhodit lebo spoje by boli vidiet na rotngene ale take veci ze hrdzaveju to su babske povery robim s eurolockami lebo su daleko setrnejsie ako keratin lebo vlasy po eurolockoch zostanu v povodnom stave ako pred nadpajanim narozdiel od keratinu ked par vlasov sa vzdy vysklbe popripade olame!!! Dalsia vec k tomu keratinu kvalitny keratin nemusi byt len taliansky, nemecky ... to su len cisto marketingove tahaky dokonca mam skusenost ze takyto keratin sice drzi ale vlasy pri odpajani dosklbe ja co beriem keratin tak drzi jak slak este ani jeden pramen mi za celu prax moju nevypadol!!! tak zeby si zakaznicka sama ho nevysklbla so svojimi pri neopatrnosti a z vlasov ide pekne dole nie ako taliansky ... samozrejme nemozno objektivne posudit pretoze zavisi vysledok od kvalitnej prace kadernika niekto spravi z keratinu spoje pomali 3cm dlhe a presvedci zakaznicku ze tak to ma byt ... vazim si ludi upozornujem normalnych ludi co tu radia a pisu svoje dotazy popripade pripomienky ale nepochopim ludi co sa tu hadaju ako male decka na pokeci len kvoli tomu aby si dokazali aka som ja sikovna a najlepsia ... pritom realita je vzdy ina clovek ktoreho bavi a robi tuto robotu rad (nadpajanie vlasov) a nie je odkazany na nu ako na zdroj financnych prijmov tak nepotrebuje si tu dohadzovat klientelu ani nikde inde ide to same zakaznicka povie svojej kamaratke ta zasa dalsej a uz to ide ...

S pozdravim Michal

• Lenka00731.03.11 09:14??.??.159.170

Ahoj lussiee, počula si o metode TV-STRIPE ? Je to bez spon, clipou a podobne. Skvela vecicka. Skus kuknut nieco o tej metode: www.fischbach-miller.sk . Skoda, len, ze to musia robyt len skolene kadernictva. Na druhu stranu chapem. Ide o vzacnu metodu, fakt super. Jedna sa o prirodne pramenie, nieco ako tu: www.fischbach-miller.sk ale s tym, ze nemas nic co by ta cez noc tlacilo. :) Fakt odporucam. Zatial je jedno kadernictvo v Bratislave a jedno v Bardejove, ale tato metoda prisla na trh pred tyzdnom, tak to len preto. Lenka

• Veronique122.10.10 13:22??.??.193.121

ahojte.

Volam sa Veronika a sama predlzujme profesionalne vlasy v salone.Citala som vase prispevky a som zhrozena s niektorych.Karaoke,to co ste napisali sa musim smiat :Ak vm vlasy padaju alebo zmakol keratin nie je to chyba kadernika ale vasa, lebo s o vlasy nestrate tak ako by ste sa mali..VZDY to je CHYBA kadernika a take veci ma narok reklamovat.ked vam kadernik da na vlasy zly,nekvalitny keratin tak to je len chyba kadernika,pretoze ak vam kadernik da kvalitny keratin ktory drzi nedrvy sa tak mozte vlasy farbit ,umyvat scim kolvek a keratin je taky ako na zaciatku po cele mesiace..potom vlasy nepadaju a to padanie je sposobene nekvlitnou pracou kadernika.mam dlhorocne zakaznicky s jemnymi vlasmi kore si to davaju bez prestavky a je zaujimave ze maju vlasy stale na hlave bez plesin,nemaju vypadane predlzene vlasy a cele 4mesiace im drzia a neodpadne im ani jeden pramen.Vsetko je o profesionalnej prace a samotnom pristupe k praci.Svoju pracu milujem a to sa odraza na mojej praci.s vlastnej kusenosti viem ako to chodi a sama som mala taku skusenost.netreba setrit na kvalitnych keratinoch a vlasoch..a co sa tyka tej zmluvy tu mam aj ja a sluzi mi ako registracia... raz sa mi stalo,ze som od dodavatela dostala pekne vlasy no po par umytiach boli vysusene tak som zakaznicke sama navrhla vymenu a vymenili sme to.nehadzte vsetkych do jedneho vreca. a ked sama nerozumiete predlzovaniu nedavajte rady,lebo to co pisete nema ani hlavu ani patu...Ak mate nejake otazky napiste mi na e-mail:veronika.bilkovicova@centrum.sk,na tomto forum som skoncila(aby to nebola reklama pre podaktore )NEPOTREBUJEM JU!

pekny den

S pozdravom Veronika

• macka2628.07.10 14:44??.??.86.101

pre hlupaka kazdy hlupak. pekny den aj tebe dlhovlasaba.. ty sama si sa asi nechala dobre od nejake odbornicky obabrat, inak by si tu tak nevyskakovala bez priciny do mna, ked ma nepoznas, nepoznas moju pracu a nevies posudit jej kvalitu.

ty si najvacsia odbornicka bez praxe, zjavne aj najvacsia odbornicka na meranie IQ, iba ze tvoje prispevky hovoria trosku o niecom inom.

nevytrhavaj moje vyjadrenia z kontextu, lebo nedavaju zmysel...

pekny den aj tebe

• Macca26.07.10 09:19??.??.33.210

Reklamy skutocne budem nemilosrdne mazat..

Téma je iba pre registrovaných

Do témy môžu prispievať iba registrovaní a prihlásení návštevníci.

Vybrané články

Inzercia

Liečivé huby od Quadra Synergy

Liečivé huby od Quadra Synergy

Získajte späť stratenú energiu a chuť do života. Vyskúšajte 100% Bio produkty bez vedľajších účinkov.

Prírodná kozmetika ANNEMARIE BÖRLIND

Prírodná kozmetika ANNEMARIE BÖRLIND

Najpredávanejšia nemecká certifikovaná prírodná kozmetika

^ Späť na vrch