Trávenie

Príspevok v téme: Trávenie
lpavi

Dobrý deň,mám problémy s trávenim,posledne cca 2mesiace mam viacnasobnu dennu stolicu,obcas aj s krvou,a neviem sa poriadne vyprazdinit,davnejsie som mal pravidelne stolicu 1-2x denne,normalne som mal bud tvrdu alebo riedku stolicu,ale bol som nacisto vyprazdneny.Teraz mam stale nutkanie ist na zachod,a zvyknem mat take ako keby hlieny,obcas je zafarbena krvou.Mam 17 rokov,doteraz som neuzival ziadne lieky,a nemal ziadne podobne zdravotne problemy.V com asi bude problem?dakujem za pomoc

roman08

takych tipkov co maju nejaky mozno vazny zdrav.problem sem pise hodne a pytaju si radu najprv tu na fore a az potom mozno idu ku doktorovi,milujem.doteraz som na to nereagoval ale neda mi to.clovece vseliake metody na liecenie si skusaj ale az potom ked budes vediet co ti presne je a to ti moze povedat iba lekar.ludkovia ved pouzivajte zdravy rozum.

datelinka

presne tak, to chce okamzite vysetrenie traviaceho trektu, mozes mat problem s crevami, so zaludkom (aj ked to by si citil bolesti), dvanastornikom, moze sa jednat o ulceroznu kolitidu, aelbo cokolvek ine. ja by som teda necakala, kym to bude horsie.

pauli 73

lpavi ale ved to nie je sranda, prečo takto hazarduješ so svojím zdravím? akakolvek krv kdekolvek kde nemá byť je znakom, že niečo nie je v poriadku. už dávno si mal byť vyšetrený odborníkom. prečo to nepovieš mame, otcovi? tak už nestrácaj čas a v pondelok chod k obvodnej.