Strach z horror filmu

Príspevok v téme: Strach z horror filmu
Student23

Ako viete, v dnesnej dobe je mozne vsade najst a pozriet si hociaki horror film.
Ja osobne som fanusikom horror filmov, hoci niektore sa mi zdaju smiesne, zvacsa tie kde je vela krvi,
Nemam strach zo ziadneho horror filmu iba z jedineho a to presne ze postavy z toho filmu.
Ide o serial filmov Halloween a presne o Michael Myers cize: ghostradio.files.wordpress.com
Prvi krat som pozeral tento film ked som bol este chlapec ale vobec to na mna neutikalo, pozeral som aj pokracovanie, bez ziadneho strachu. Potom sa stalo ze som si chcel pozriet 1cast filmu, lebo stale tvrdim ze je to pre mna najlepsi horror film, pozerali sme to niekolki priatelia a iba mne bol ozajstnim horror.
To bolo asi pred 2 rokmi a od ted mam strach zostat sam na intraku, mam strach ist po chodbe v noci, ked som sam na izbe spim so svetlom a aj ked spim tak v kuse sa budim a pozeram ci nie je pri mne, ked som doma tak snivam ze ide schodmi do mojej izbe, niekedy sa mi zda ze ho vidim ked pozriem von z okna.
Je to dost sialene kedze mam 23 rokov.
Jednoducho, pozeral som strasne vela horror filmov, ale ziadny neutikal na mna tak ako tento, alebo zabijak z toho filmu.
Rozpraval som sa s priatelkou, ani ona uz nevie co mi moze pomoct okrem toho aby som uz isiel ku psichologovi alebo podobne.
Nejde mi tolko o to, ze niekomu je to smiesne, ale utika to na moj vykon v skole, lebo ked zostanem sam na izbe, v rano nemozem stat do skoly, lebo som celu noc bdel ci nie je pri mne.
Prosim vas o najaku poradu alebo hoci co, co by mi mohlo pomoct.
Dakujem

misa..

Jeziis,toho sa aj ja bojim,a nemozem v noci spat pre idiota:( vzdy si myslim,ze je v izbe s nejakym nozmo v ruke ty kks,je to hrozny pocit,trpnem ci nepride ku mne... je to mozno niekomu smiesne,ako mojim kamosom,a to mam 17 rokov...och.. nevem sa toho strachu zbavit,radsej pustim mp3ku a do rana mi to hraje...

bleee

Mily student23, zrejme to vobec nebude hororom, ten je v tom najskor nevinne a je len nahoda, ze sa to stalo prave pri tomto konkretnom. Trpis nadmernou uzkostou a to, ze si sa vystrasil z hororu, nie je pricina, ale nasledok. Ako hovoris, vsimol si si na sebe aj ine priznaky, ktore vsak opet niesu nasledkom hororu, ale ochorenia. Ak ti tvoja priatelka radi psychologa, ma pravdu, vyhladaj ho co najskor. Necakaj kym sa ti to tak zhorsi, ze pre strach nevyjdes z domu, nie to este k psychologovi.

aknitka

ja som to práve dopozerala. čakala som väčší horor. horory ako také nemám rada a vždy mám strach keď ich pozerám, ale pri tomto som sa nebála vôbec. miestami mi to prišlo dokonca smiešne. ale bude to asi tým že som o tom dosť čítala kým som si to pozrela.

Merry20

ahojte..ja som videla tiež ten horor paranormal activity..na to že je to natočené cely čas kamerou ..je pre mna dosť dobrý..
ak by nietko chcel vedieť..kde ho si pozreť zadarmo..nehám e-mail
lala163@azet.sk
:))

ShaulaThalit

Ten chlapík na obrázku vyzerá chutne... aj ten nožík je geniálny... to je taká na porciovanie masa, vsakze?
Inak ten film Paranormal Activity. Genialny je... som ho prave dopozerala... som si vypla vsetky svetla... perfektny kinematograficky zazitok :D

pupiiiik

no tak ja som nedavno videla len Saw V a povedala som si, ze od tejto serie chcem mat urcity cas pokoj...dost ma nastvalo, ze len pol roka potom mi moje predsavzatie kazi tuzba vidiet vsetky nove diely dobrych filmov...s tymi horormi je to asi zavislost, bojim sa po nich, som skoro paranoik, tak si poviem, uz nikdy viac, lenze mi to vydrzi dokial neobjavim v pozicovni novy ,,priiitazlivy´´ horror. ste ma uplne nakazili, ja si tu paranormalnu aktivitu pozriem ma nete (duufam), so saw VI pockam este, je to prilis nechutne...neznasam masakre

ammanda

super film ta paranormal...aj ked niektori tvrdia ze nuda ale asi nepochopili :)keby ste dakto vedeli o dacom na podobny sposob alebo urovni rada si pozrem...uz dlho som okrem toho dobry horor nevidela a uz mi to chybalo