žiadna túžba

Príspevok v téme: žiadna túžba
theoleander

servuste

Je to normálne? už presne 1rok a 8 mesiacov nemám žiadne libido,nepocitujem žiadnu túžbu,nevládzem sa s nikým milovať,nikto a nič ma nevzrušuje.U gynekologa zatial prebiehaju vyšetrenia ale hormonálne vyšetrenie su v poriadku,ostatné ešte len podstúpim.nemám žiadne psychické problémy predtým som mala zdravú túžbu predtým až 3 x týždenne a teraz nič nepocitim.Mám chronicku bolest mozgu a točí sa mi hlava nonstop.

Presne pred rokom a pol som sa dostala do strašného stavu,ktorý trval rok, s tým že som nevyhladala lekára čo si dnes velmi vyčítam.prekonala som infekciu.Mám viacero hypotéz čo sa so mnou deje či mám poškodenu hypofýzu,alebo je v tom gynekologický problém.asi po roku a

Už ste niekedy niečo podobné počuli?Aké organické problémy možu za tým byt, aj napriek tomu že ešte vyšetrenia nie su dokončené.Som zufalá zo svojho stavu.Akoby ste mali zapchatý mozog a otupli Vám zmysly.Proste som uplne vymenená a nevládzem. Po roku a 3 mesiacoch sa mi vrátilo libido asi na dvakrát.

Može sposobit uplnu stratu libida aj poškodenie cievneho aparátu?si myslím áno však?upchatie niekde.

Može sa stat že už nikdy nebudem pocitovat tužbu?

theoleander

sposobili to zdravotne problemy neliecene predtym som mala zdravu potrebu,tri krat tyzdenne vpodstate je zo mna troska nasilu pribrata a libido nikde.jasne ak gynda a nijaky nador rak nic tak len sexuologia a psychiatria je konecna, aj ked viem svoje kde je problem a na posledne nepatrim.Je mi zle dufam ze ct mozgu bude negativny ak ma tam vobec poslu,lebo uz neviem co mam mysliet si o tom.

niekto

HAk to moze sposobyt preto sa pyta

ono sex chut a toto vsetkos a odohrava v hlave
neviem nakolko to sposobili tvoje zdravotne problemi ale ked ti vysetrenia nic nenajdu skus isst za sexuologom

theoleander

nie vobec ziadnu antikoncepciu a vobec nie som schopná mat s niekym s styk lebo nic necitim od marca minulého roka.este na usg ine vysetrenia pojdem.a ani nikdy nebudem pouzivat, nech si chlap da kondom hm?