Pneumokok

RNG

GSE a oreganovy olej boli uspesne aj tam, kde atb zlyhali.
Pritom kedze su to potravinove doplnky a nereaguju s atb, daju sa pouzivat aj ako doplnok atb liecby, nielen ako nahrada.

majulka1

Ahoj tina. Ak tvoje dieťa má teraz pneumococa, tak očkovanie je zbytočné. Poviem ti ja mám 9 mesačnú dcérku a pneumococa chytila pred dvoma mesiacmi. Brala hodnú kopu antibiotík ale ten pneumococ si v jej tele vytvoril také zázemie že ho ani jedni antibiotiká nezničili. Dúfala som že ak budem chodiť každý deň na antibiotické injekcie tak zmizne, ale on tam stále je. Moja dcérka ho dostala do oboch ušiek. Stále jej kôli tomu vytekal hnis a po antibiotikách to na týždeň prestalo no znova to vytieklo. Stalo sa to tri krát po sebe. Po ten tretí krát sme sa ocitli v Košickej deckej fakultnej nemocnici, tam ju tiež dopovali liekmi a nič, tak ostávala možnosť operácia. Súhlasila som s tým, lebo jej hrozilo že ten hnis jej buchne do mozgu a od zápalu mozgových blán sme boli milimetrík. Tak minulú stredu podstúpila operáciu oboch ušiek. Voperovali jej trubičky do zvukovodov aby hnis vytekal a antibiotiká berie stále až kým nezmizne tá pliaga. Potom ju zaočkujeme. Preto ti toto opisujem aby si si dala na toho pneumococa velký pozor, je to naozaj pliaga a ťažko vyhubitelná. Som z nemocnice doma len 3 dni a nikdy viac to nechcem zažiť. Vela šťastia!!!

katus2

pre JANICA 25- prosim ak mozes kontaktuj ma na mail katrina2@zoznam.sk - mame podobny problem, a rada by som to riesila medzi dvomi monitormi. dakujem.

katus2

nasa lekarka mi povedala, ze pozitivny pneumokok nie je prekazkou pri ockovani, a k je dieta 5 dni bez teplot a akutnych priznakov choroby moze byt zaockovane. treba sa vsak vzdy poradit aj s inými.ja som mala podobne problemy so synmi ale u nas to vyriesilo ockovanie konjugovanou vakcinou ale niektori odbornici doporucuju pri pretrvavani problemov s pneumokokom zaockovanie aj polysacharidovou vakcinou po nejakom obdobi - treba to konzultovat s pediatrom.k tomu pamykonu - nam nikdy nezabral. nam zabrali vzdy len peroralne antibiotika s predlzenym podavanim 14-21 dni. bol to horor ale po prekryti sme mali negativne vysledky a az potom nas ockovali. a sme negativny stale. ockovali nas prevenarom a ten je schopny zbavit aj nosicstva. samozrejme nie vzdy. vsetky vakciny su proti najagresivnejsim kmenom a tym najnebezpecnejsim. ochrania dieta pred tymi ochoreniami, ktore mozu trvalo poskodit zdravie alebo dokonca sposobit smrt.
my mse uz pol roka zdravi - az na jednu troj-dnovu nadchu.

RNG

Na margo imunity, ta sa postupne u nas vytvara aspon do tretieho roku. Takze dieta z toho este moze vyrast. Treba mu len pomoct dovtedy roznymi doplnkami prekonat nakazy.

RNG

Prechodenie choroby je zaroven aj zaockovanim proti tej chorobe. Preto nevidim vyznam preockovania v tomto pripade.
Dieta zrejme nevie vyvinut dost protilatok proti tomuto typu mikrobu.
Pneumokok sa da znicit aj nizkymi koncentraciami vytazku z grapefruitovych semien(GSE-citricidal)-vid predosle clanky=plno.
Na plucne infekcie je obzvlast dobry olej z divokeho oregana..
Na tak male dieta ale mozno je podatie tychto problematicke(GSE je horke, oreganovy olej mozno zhltnut len v kapuliazh, inac pali ako korenina-co aj je,
V tom pripade by som radsej pouzil collostrum, silny zdroj imunoglobulinov, niekolko gramov denne
Intenzivne pre dospeleho boli pouzite davky 10 az 20 gramov praskoveho denne, ekvivalent deci az dva cerstveho.

jaja

Kamaratka dojcila moju dcerku a nasledne sme zistili, ze moja dcerka ma pneumokoka na 2 kriziky. Mohol sa od nej dojcenim potom nakazit aj jej syn? Velmi ma to trapi! Dakujem

colina

Viete čo je pneumokok?Ktory lekar vam odporuča očkovanie?Informujete sa predovšetkym v odbor.ambulanciach.Napište mi vaš problem ako mate choreho syna a odkial ste poslem vam kontakt na odbornikov.colina18@azet.sk

janica25

Môj syn dostal v 15m. zápal mozgových blán spôsebeným pneumokokom a tvrdili mi po prekonaní choroby, že ho netreba dať zaočkovať a v 18m. ho dostal znova ale tentoraz sme neostali len tak bez následkov a musím ho dať čím skôr zaočkovať očk. vak. Prevenar.
Na tvojom mieste by som sa informovala ešte u neakého iného lekára či je správne ho zaočkovať aj keď je chorý.