LAska....Lubit niekoho ,

Príspevok v téme: LAska....Lubit niekoho ,
simona555858

Ja tusim nie som schopna dat niekomu lasku . Myslim dakemu chalanovi . Neviem ci sa zatial objavovali len tí nepravi ale ja sa skutocne neviem zalubit. Proste sialene tuzit po tom cloveku , citit pri nom nieco uzasnee... Asi som ja velmi narocna alebo ja neviem ... Kazdy sa cuduje ze ako to, ze JA nemam frajera. Nuz nemam ... Chcela by som mat pri sebe cloveka ktoreho by som lubila ale ja nevieeem .... Maximalne tak idem s niekym na kavu a tym to pre mna hasne. A potom sa citim ako krava ked kazdeho odmietam ..... Som stvrtacka na strednej ..

lilynuska

vieš čo tiež som si to myslela skor by som povedala že som o tom presvedčená, ale pripietol sa mi do života človek ktorý bol ku mne užasný, lenže stale som niečo také ako ,,laska,, necítilia ale rozhodla som sa tým nezaťažovať nechala som to tak .nech to všekto plynie same a tak sa aj stalo neviem či to je laska ale ak sa do toho toho počíta že sa v ptímtomnosti toho človeka cítim bezpečne a mám ho velmi rada tak ano som zalubena.

lily17

ahoj simi ja sa cítim presne ako ty. všade okolo mňa sú popárení, a ja si pripadám ako kôl v plote. túžim po láske, čo ked nikoho nikde :-(. je to ťažké

simona555858

ja na jednej strane tuzim po laske a na druhej mam v sebe akysi blok .. ktory mi brani sa do toho dat . A tiez nizke sebavedomie... Neviem to pochopit tie moje protichodne pocity v sebe samej ... :((((

zuzkalinka

Si mladà, sama nevies co chces, co citis, zatial ries ine problemy ako je skola, ci buduca praca, vyraz si s kamoskami von, najdi si hobby...
Vsetko pride samo, netreba to silit, ani hladat v sebe chybu. Vela dievcat prezivalo to iste, ja tiez. Teraz mam 24, zijem s mojim priatelom v jednej domacnosti a len sa pousmejem nad tym, ako som pred tym brala opacne pohlavie a ako som sa bezdovodne trapila a vinila sa z niecoho, za co som nemohla. Stracala som plno casu a energie.

to iste

darika...to s tou snurkou ma pobavilo :)) ale v podstate to je dost podobne tomu mojmu pripadu...

ja len dufam, ze to niekedy konecne prekonam...resp., ze najdem niekoho pri kom take pocity mat nebudem vobec...

nemam pocit, ze som nejak extra narocna, lebo neocakavam nic nadrealne, nemozne...a zas nechcem byt s niekym len preto, aby som s niekym bola...snad sa to da pochopit :)

darika

Baby,proste sa este nenasiel ten,ktory by vam stal aj za tu slobodu.Je ine,ked sa vam niekto paci a je rozdiel,ked s tym clovekom chcete byt.Ste super,ze sa to nesnazite zneuzit.Nechajte si cas,ten pravy ked pride,tak to budete citit.Mne,ked som bola mlada,stacilo,ked sa mu na ulici rozviazala snurka na topanke,a uz som ho nechcela.taka hlupost.Nebola som pripravena.